Andrzejzgr Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam Panie i Panow. Jest to moj pierwszy raz na powaznie , wczsniej tylko automaty na parapecie hehe. a wiec do rzeczy : Box 60x60x140 ,lampa marsy hydro 300w, ziemia light mix, wiatrak wyciagowy od kompa z regulacja obrotow bo za mocny, 2 male mieszajace, donice 11l i nawozy biobizz pakiet startowy. Ogolnie szkraby maja 21 dni wiec wstawie foty z dzis . 1 probuje lst druga nie zeby sprawdzic roznice. wszystko pieknie ladnie ale zaczelo cos sie dziac z listkiem na jednej roslinie tej od lst.
Toksyna Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Ładne roslinki a ten listek to nic groznego dopóki dalej nie postępuje. Kiedy na flo przelaczasz?
Andrzejzgr Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 wlasnie dzis dam czyli po 21 dniach . widze ze duzo ludzi tak robi mniej wiecej po tym czasie i krzaki im rosna hehe.
Plantator Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Wyglądają na zdrowe tylko jakby ziemia wyglądała na sucha albo mam takie wrażenie. Często podlewasz?
Andrzejzgr Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 Podlewam co2-3dni tak jak jest sucho na 1-2cm staram się wtedy. Szkoda mi ich bo ładnie się zapowiadało ale coś im dolega zwłaszcza tej jednej hmm.
Plantator Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 To spoko z tym podlewaniem sprawdz jak ciężka jest donica i jak jest lekka to podlewaj. Wilgotności mierzysz?
Toksyna Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Nie ma tragedii i dadzą radę powodzenia
Andrzejzgr Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 Mierze mierze. Mam 40-42%. Ok dzięki nie poddaje się. Wrzucę za pare dni update
Andrzejzgr Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Opublikowano 9 Lutego 2017 Wiatam pany. Dzisiaj stała się katastrofa ehh. Robiłem lst cienkim drutem. Dzisiaj delikatnie ruszyłem roślinke żeby odsłonić małe odrosty i ulamal się główny szczyt ehh. Niestety nie dało się go przyczepić w żaden sposób bo musiałbym urwać kilka dużych liści. Szybko ogarnąłem ukorzeniacz no ale pewiem szczerze chyba nic nie wyjdzie z tego. Trudno mniejszy plon będzie jak złamana przeżyje. Druga ma się dobrze ?
joka.menas Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 'Pamietaj ze LST robimy przed podlaniem, gdy roslina ma sucho. Roslina jest wtedy bardziec wiotka i latiwj sie ja wygina, to tak jak bys poszadl na trening obrzatry obiadem, ciezko Ci sie ruszac itp i latwo o pekniecie zoladka przy zbyt duzym jego naprezeniu po posilku
Recommended Posts