Drwal Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Ciekawy jestem wyniku końcowego. Zobaczymy czy wynik będziemy mieli zbliżony Póki co lodzio miodzio
DolinaRolnika Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 Dzięki za dobre słowo. Drwal nie żartuj nawet, moje habazie z odzysu na sprzęcie ze złomu kontra twoje laboratorium
DolinaRolnika Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Opublikowano 20 Marca 2017 Więc tak, jestem bardzo miło zaskoczony i co najważniejsze bardzo bardzo zadowolony póki co z nasion od Bebook-a. Tak się krzaczą i taki wigor, że szok. Kiełkowalność zabija DP, FS czy inne "markowe" ścierwa, że tak to nazwę. Próbowałem zrobić zdjęcia bez lamp z samym fleshem ale niestety mój telefon ma go za słabego i nic nie widać, więc musicie się cieszyć tym co jest. Pełna dawka nawozów czyli na każde 10L: 50ml an grow, micro, bloom, 20ml rhizotonic canna, 20ml canna boost, 20ml cal mag xtra an, 5g epsom salt, 20ml terra bloom plagron. Na jednym automacie naliczyłem 18 małych topków co mnie bardzo cieszy. Sezonówki dostają samą podstawę an z rhizotonicem i extra azot. Temp dzień 24-26 stopni noc 16-18, wilgotność jakieś 30% albo nawet mniej. I tutaj Amnesia od Dinafem, bo fimie na każdym możliwym odroście: Pozdro i zapraszam do komentowania, bo tak wrzucać na darmo to wstyd :/
Drwal Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Co tam laboratorium... Ręka jest najważniejsza a widać, że ty ją masz Pięknie Ci to idzie. pozdro i z fartem.
DolinaRolnika Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 Dzięki kolego. Do Cb mi brakuje ale kto wie może kiedyś kiedyś. Powodzenia
Toksyna Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Bardzo ładnie rosną warunki mają odpowiednie wiec finisz tez będzie super ?
DolinaRolnika Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 Jeszcze bardzo dużo rzeczy może się wydarzyć, ale mam nadzieję, że będzie dobrze i te moje wymarzone 800g pęknie. Pozdro
DolinaRolnika Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 Szczyt marzeń, ale będzie co będzie. Wgl. muszę nawozów dokupić bo mi nie starczy, zastanawiam się czy nie polecę teraz Lucas Formuła na bazie AN i do tego stymulatory i boostery canna. Zobaczę jeszcze, albo maxi bloom ghe
SmakMaroca999 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Prawdziwa zielona dolina rolnika Ładnie!
Recommended Posts