Miś Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 Już widać trochę fioletu, zobaczymy przy następnym up'ie, jaki będzie progres
Miś Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 40 Dzień flo Wydaje mi się, że coś średnio puchną, może zaszkodził kiepskawy początek, i późniejsze przelanie kwaśną wodą (nie z mojej winy ). Na violecie coraz więcej fioletu, zrobiłem przy okazji małe defo. Pojawiło się trochę brązowych włochów, ale cóż, jeszcze wszystko przed nimi
Toksyna Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Wygladaja jakby miały niedługo kończyć a jeszcze całkiem sporo przed nimi. Będę często zaglądał i życzę powodzenia
Miś Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 1 minutę temu, Toksyna napisał: Wygladaja jakby miały niedługo kończyć Właśnie to mnie martwi
joka.menas Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Godzinę temu, Toksyna napisał: Wygladaja jakby miały niedługo kończyć a jeszcze całkiem sporo przed nimi. Mozecie mi wytlumaczyc dlaczego tak myslicie? Brazowe wloski, szron na lisciach? Kurcze, musze sie duzo nauczyc !!
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Mocno ciemne sie zrobiły od poprzednich aktualizacji ale nie ma co panikować kilka przekwitających pąków jesieni nie czynią.Pozdrawiam.
Drwal Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Łaaadnie tłusto obserwuj trichomy, nie daj się zaskoczyć
Miś Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 46 Dzień flo Chocolope chyba zaraz ready, speedy gonzales się znalazł Ogólnie bez problemów, ale liczyłem na coś grubszego, chociaż zobaczymy jak to ostatecznie wyjdzie po harveście
Toksyna Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Siema naprawdę szybko ci poszło mimo że to w większości sativy. Może przez nadmiar azotu nie są takie napuchniete bo są ciemno zielone liście. A i tak kwiaty wyglądają smakowicie
SmakMaroca999 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Już kończy?Dużo za wcześnie topy nawet nie pokazały potencjału w produkcji przez nadmiar azotu.Tak jak prawi @Toksyna ciemne są mocno.
Recommended Posts