I to jest właśnie to jak ktoś doradza nowym bez żadnej wiedzy praktycznej!!! I jak chcesz wpierdalać siano na to co nie działa to słuchaj się tego ęą🤣🤣🤣
To ja widzę że facet nie rozumiesz jak działa growbox bo on nie jest w żaden sposób ocieplony i nie jest w stanie utrzymać ciepła i musisz go ocieplić żeby to trzymał. A i zapomniałem masz jeszcze wyciąg który wypierdalaj te ciepłe powietrze i ta twoja matka nie jest wstanie wytworzyć tyle ciepła żeby się utrzymało. Inteligencie bez praktyki bo jedno jest studiować matematykę czy huj wie co ale drugie to jest mieć wiedzę praktyczną. I kurwa po drugie ty będziesz mi po jednej uprawie mówił co działa a co nie? I do tego po tych liliputach które nawet nie wytworzyły systemu korzeniowego🤣🤣🤣 i jeszcze się pytasz po co takie duże donice skoro i tak w huj ziemi nie wykorzystały. Takimi meczami się zajmij najpierw a nie sprawdzasz komuś bez żadnej wiedzy praktycznej!!!! A pisak to będę jak mi się podoba ty ęą🤣🤣🤣🤣
Wstaw sobie boxa do zimnego pomieszczenia i ogrzej go matą grzewczą i później pierdol śmieci
Mam delikatnie uchylony wlot powietrza , aktualnie wyłączony wyciąg do stretchu nie włączam , później będzie większa moc lampy więc jeszcze bardziej dogrzeje , wyciąg włączę osuszacz będzie chodził więcej więc podbije do jakiś 18 stopni w pomieszczeniu . Żarówka robi robotę to się nagrzewa do chyba 200 stopni , wiadomo trzeba iwazac żeby czegoś nie przypalić .
Recommended Posts