Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Witam. Coraz więcej liści robi się jasno zielonych i przechodzą w żółć. Czy to jest brak azotu? Ph ziemi jest między 6.5 a 7. Dzisiaj podjąłem bez BioGrow, czytałem że on potrafi zablokować azot. Jakieś rady? Czym go uzupełnić?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, Panie wyglądają tak:

large.20161218_151711.jpglarge.20161218_151657.jpglarge.20161218_151646.jpglarge.20161218_151634.jpglarge.20161218_151624.jpglarge.20161204_150200.jpg

Jak myslicie czy sa juz gotowe do scinki? Chcialbym je potraktowac kosą w niedziele. Teraz mam lac samą wodą?

Opublikowano

To 61 dzien? Liscie zolkna bo zbliza sie finish i zaczyna spijac soki z lisci. Daj im jeszcze z 10 dni,  podlewaj sama woda - niech wypija soczki z lisci :) takie moje zdanie :)

Opublikowano

a ja powiem kolego @bart85 że du*a ;) to że żółkną to z braku magnezu po kwiatach widac ze jeszcze nie jedna znich się buduje. @wislak spokojnie lej nawoz jeszcze ze dwa tygodnie obserwuj rosliny bo jedne beda konczyc szybciej inne wolniej.

Opublikowano

@SmakMaroca999 w sumie to masz racje - szczegolnie widac to na piatym zdjęciu... dzieki za korektę mojej blednej podpowiedzi :) ja jestem tylko amatorem i caly czas sie ucze wiec kazda taka uwaga mile widziana :) 

swoją drogą piękne, tluste, naladowane topkami krzaczki Ci porosły panie @wislak:) gratuluję! 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+