Killerontheroad Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Pierwszy raz widzę taki sposób, naprawdę bardzo pomysłowe coś jak rotogro ? Edytowane 13 Listopada 2016 przez Killerontheroad
Drwal Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Opublikowano 23 Listopada 2016 Dzień 58 Flo 13 Temp. w dzień 28 Temp. w nocy 18 Wilgotność w dzień 45% Wilgotność w nocy 60% Witam szanowne grono Troszkę minęło od ostatniego up'a, więc najwyższa pora. Powiem szczerze, że busz robi się już ciężki do opanowania Szczyty mimo moich próśb cały czas pędzą w stronę słońca A wiadomo blisko=gorąco. Wentyl pod lampą chodzi na trzecim biegu (jedyny ratunek). Póki co jeszcze się nic nie przypaliło, ale po niektórych szczytach widać, że trochę im za ciepło. Trochę je cofnąłem. Zobaczymy, powinno być lepiej. Tak poza tym to jest dobrze Zapaszek też już zaczyna się robić intensywny Mam jeden dylemat. Między dwoma okręgami jest jest sporo mniejszych, bocznych szczytów, których ni chu chu nie da się już wplątać w siatkę (ostatnie zdjęcie). Mam Trzy opcje. Pierwsza to dołożyć horyzontalnie nad nimi HPS'a 400W. Plus jest taki, że boczne ładnie się rozwiną a minus to roślinki zgłupieją, bo nie będą wiedziały gdzie jest słońce (tak myślę). Druga opcja to powycinać boczne. Plus - roślina skupi się na dobrze naświetlonych szczytach na siatce przez co lepiej się rozwiną. Minus - Będzie to duży stres dla nich, co może spowodować efekt odwrotny od zamierzonego. Trzecia opcja - Zostawić jak jest. Na koniec jeśli chciało Ci się doczytać to do końca postaram się to wynagrodzić dowcipem zasłyszanym dzisiaj od klienta Idzie facet przez park i spotyka murzyna opierającego się o drzewo. Murzyn ledwo stoi na nogach, chwieje się, głowa się kiwa. Facet pyta: Co murzyn, najebałeś się? Murzyn ledwo się już opierając o te drzewo: noooo.... Facet: I co murzyn, pewnie do domu byś chciał? Murzyn: nooo... Na co facet: Dobra, chodź podsadzę Cię Płakałem ze śmiechu Pozdro OG KUSH: PS. Nie mam nic do murzynów
Miś Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Ja te boczne raczej bym obciął Ps. Ja też nic do murzynów nie mam, nawet szacunku
Drwal Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 @Miś Haha bo padnę A nie zestresują się za bardzo dziewuchy?
Miś Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Za bardzo pewnie nie te które są najdalej od lampy i nie mają światła poupierdzielałbym.
Plantator Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 A ja Drwal zrobiłbym opcje z dodatkową lampą400w jak to nie jest dla ciebie problem , a chyba nie jest. Rośliny nie zglupieją tylko będą się cieszyć? te odrosty będą szczęśliwe hihi. Z fartem i w zdrowiu do mety. Pozdro?
Scooby-Doo Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Piękny widoczek @Drwal jeżeli masz taką opcję to robiłbym tak jak radzi Plantator Oby dalej tak fajnie szło Pzdr
Drwal Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Jeszcze to przemyślę, ale chyba dołożę tego HPS'a Dzięki za rade i dobre słowo Panowie
Drwal Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2016 No i stało się Małe dodatki do pokoju. HPS 600W Philips MASTER GreenPoower + Wing Made by Drwal Wing z regulacją wysokości oraz regulacją kątów nachylenia skrzydeł. Jestem facetem więc się chwalę swoim produktem Oby się to przełożyło na wynik końcowy Przy okazji muszę przeprosić za kiepską częstotliwość UP'ów, ale ten cholerny brak czasu na wszystko... Niebawem większy up Pozdro
Recommended Posts