bart85 Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Oooo... Elegancko sie zapowiada, zasiadam do obserwacji mysle, ze bedzie piekny busz dlugi weg zrobi swoje
Drwal Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 @bart też tak myślę, że weg zrobi swoje kawał siatki jest do zapełnienia
Drwal Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 Prawdopodobnie pod koniec przyszłego tygodnia przełączę na flo. Poczekam trochę aż nieco podrosną maleństwa, które dzisiaj pierwszy raz zobaczyły światło żeby zaczęły kwitnąć mniej więcej razem z tymi dużymi Małe od urodzenia na flo
Drwal Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Opublikowano 8 Listopada 2016 Panie Scooby w czwartek lub piątek Poczekam aż dojdą 4 maleństwa i pokaże wam wszystko razem
upp Opublikowano 8 Listopada 2016 Opublikowano 8 Listopada 2016 Dawno zaglądałem na forum ale widzę zmiany i to pozytywne piękny nowe GL Pozdro !
Drwal Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Opublikowano 11 Listopada 2016 Dzień 46 1 dzień flo Temp. w dzień 28 Temp. w nocy 18 Wilgotność w dzień 75% Wilgotność w nocy 70% Witam załogę Panny mają się dobrze. Dziś pierwszy dzień flo a już widać zmianę koloru na szczytach. Do kompletu doszły cztery maleństwa 1x SSH, 1x WW i 2xAK47. Ciekaw jestem co z tego będzie Spore wrażenie zrobiły na mnie nowe HPSy. Gib Pure Bloom Extreme robi dobrą robotę. Wszystkie panienki dostały dziś oprysk z Boom Boom Spray. Zdjęcia trochę słabe, ale robione na szybko. Następnym razem się poprawie Pozdro OG Kush I Awokado
Scooby-Doo Opublikowano 11 Listopada 2016 Opublikowano 11 Listopada 2016 No Panie Ładnie , zdrowo i kosmicznie - jak to u Ciebie bywa Oby dalej tak ładnie szło. Pzdr
Recommended Posts