przezorny Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Pieknie Ci idą, u mnie coś z nawozami myślę jest nie tak. Gratuluję i aby do mety. 2
Scooby-Doo Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 Witam załogę czas na up. @przezorny - pięknie to może nie , ale całkiem dobrze Dzięki. Sytuacja w normie , Cheese trochę zamula jak na 7dmy dzień , ale co tam BigBang do przodu , kwitnie ( powoli , ale zawsze ) i rośnie sobie zdrowo. Podlewnie tylko woda + PowerRoots i narazie nic więcej - starsze liście ciągle mocno zielone , więc nie ma sensu szaleć z nawozami , ale pewnie za dwa , trzy podlania już poleci PowerRoots + TerraBloom - a niech ma Temp. ok. 27-28 st. w dzień w nocy ok. 24 - wilgotności nie mierzę. CheeseSkunk dzień 7 & BigBang dzień 25 Komentujcie ludzie , bo tu nudą wieje Do następnego , Pozdrawiam 3
MJ_Mouse Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Wieje nuda mowisz tylko u Ciebie nikt sie nie wypowiedzial po ostatnim updacie wiec niechaj bede pierwsza Wszystko dobrze,co widze na co dzien hihihi Edytowane 13 Października 2016 przez MJ_Mouse 1
Scooby-Doo Opublikowano 13 Października 2016 Autor Opublikowano 13 Października 2016 53 minuty temu, Miś napisał: Żeby u mnie tak rosło U Misia to porzuundne rośliny a nie jakieś tam skundlone Rudelaris Od wczoraj BB całkiem ładnie poszedł....ale coś mi się zdaje , że tym razem wyjdzie jakieś 70 dni od sionka do nożyczek Ma sporo odrostów z których baardzo polwoli wyłażą kłaczki , no ale wyłażą Cheese tyz narazie łoki - następny up za jakiś czas, jak będzie wyraźny postęp z flo u BB Dzięki Miś za dobre słowo 1
Łowca Kurdli Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 ale piękna pokrzywa 2
bart85 Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 coraz ladniej to wyglada zdrowizna zielenizna i za kwitnienie sie porzadnie zabrala a co do wiania nuda to trudno sie nie zgodzic. pamietam swoja pierwsza fotorelke - bylo full komentazy i duzo wiecej ludzi sie udzielalo. teraz mam wrazenie ze osoby ktore sie tutaj wypowiadaja mozna policzyc na palcach jednej reki predzej uwierze w to ze ludzie szybko sie nudza (sam mialem taki okres podczas swojej obecnosci na tym forum) niz w to ze nie maja czasu zajrzec na forum na 15 minut, ale co zrobic taki lajf takze tym pozostalym wytrwalosci zycze 2
Scooby-Doo Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 @Łowca - Dzięki @bart - no co zrobić...życie może po tej ws3mam się na jakiś czas z relacjami. Jeżeli mam prowadzić dla siebie to raczej nie ma potrzeby wrzucać w net. 2
bart85 Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Dokladnie ja z takiego powody wstrzymalem sie poprzednim razem, ale nic sie od tamtej pory nie zmienilo wiec nastepny projekt tez raczej bede robil bez udzialu na forum 2
MJ_Mouse Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Następny update będzie dzisiaj wieczorkiem Big Bang jest od dwóch dni troszkę podwiązana.Wysokość szczytów jest teraz równa i śwatło lepiej penetruje doły.Cheese Skunk ciągle mniejszy niż powinien być,ale jeszcze ma czas żeby nadrobić to co zaniedbał Pozdrawiamy Scooby&MJ 1
Recommended Posts