Miś Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Czyli jeszcze będzie fiolet BB się rozkrzaczy, to akurat zombie do ścięcia będzie 1
Scooby-Doo Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 Dokładnie ale planuję jeszcze coś dorzucić po ścince zombie. Musi być ciągłość Pozdrawiam
bart85 Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Kurde ladnie idzie Twoj BB jest chyba cout wyzszy od mojego Jacka, ale tak to wielkoscia chyba zblizone ogolnie (- oparzony lodem lisc ktorego zmrozony fragment usechl i odpadl) 1
SmakMaroca999 Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 No Scoobańcu z tym trupem lub prawie trupem żeś poleciał! Życzę udanej uprawy do finiszu! 1
Scooby-Doo Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 @bart - no jakoś idzie , ale ciekway jestem tego trupa strasznie Będzie parę bobków - ale kto by pomyślał...hehe , że z trupa po automacie - wyjdzie reweg A BB normalnie jak na 12sty dzień - identyk jak u Ciebie. A propo Twojej - wyliże się tym bardziej , że sezon. @Smaku - no Siema Mordo Rzadko coś wpadasz na forum ostatnio , dobrze Cię...czytać No trup niedługo będzie gotowy - żadnych nawozów już nie daję - praktycznie dałem raz , bo nie było sensu karmić takiego zombie-skrzata Już niedługo pierwszy dobrej jakości lolek odkąd skończyły się zapasy Pozdrawiam
grucha13 Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 musze Ci wariacie powiedzieć ze bynajmniej w miare spoko ten poison ma wyglądzik wzgledem tego mojego speedbuda to chyba jakas nie klepa z tego mojego bedzie 0 oznak żywicy xDD u Ciebie widze ladnie błyszczy xD pozdróweczka 1
Scooby-Doo Opublikowano 30 Września 2016 Autor Opublikowano 30 Września 2016 @grucha13 - a Dzięki No pachnie też fajnie , tak żywicznie właśnie i lepi się fajnie do palcy - w poniedziałek ścinka - plany ulegają lekkiej zmianie i czas żeby zombie zwolniła doniczkę Całkiem fajnie te kilka bobków na niej wygląda - specjalnie pod nią ogarnę wagę żeby zobaczyć ile z niej będzie. Robiąc dzisiaj wstępne oględziny , myślę że może nawet wyjść z 5ka Po ścince zmiana nazwy tematu i dorzucam jedną koleżankę Pozdrawiam
Scooby-Doo Opublikowano 1 Października 2016 Autor Opublikowano 1 Października 2016 Powitać squad No dobra , skoro bart85 wrzucił zdjęcia z 14go dnia , to nie wypada mi robić inaczej BigBang rośnie jak na drożdżach i oby tak dalej. Ogólnie wszystko OK , do każdego podlania idzie PLAGRON PowerRoots - muszę polecić , bo robi różnicę Co do zombie to kilka fotek po ścince i podeschnięciu tego co z niej będzie BigBangAuto dzień 14 1
bart85 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 no i ladnie wyglada mega zdrowa i mega zdrowy kolorek ma mysle, ze bedzie fajny krzaczek pamietam, ze dosc wysokie mi to poroslo, ale to bylo pod cflkami 2
Recommended Posts