Scooby-Doo Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Opublikowano 18 Listopada 2016 @Miś - sam jestem ciekawy za tydzień wszystko będzie jasne @Drwal - zobaczysz za tydzień , może osiem dni - przed ścinką poleci fryzjer i zostaną same topy na łodydze Wydaje mi się , że jeszcze poochnie - w razie czego przedłuży się o te kilka dni - choć z drugiej strony nie chcę już blokować serka. Mam nadzieję , że ten tydzień / osiem dni jej styknie Dzięki za miłe słowa - do następnego Pany Pzdr
Dzielnicowy Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 BigBang super wyszedł. Naprawdę piękna roślina. A co Cheesa, to obstawiam, że gratis z ganjafarmera. Może jakie stare te gratisy.Znajomy też miał tego cheesa. I jeszcz dark devila. Z cheesa wyszło 1g a z dark devila 1.5g. Wyrosły dwa 20cm patyki z kilkoma malutkimi pączkami. Tyle że u niego jeszcze przędziorki się władowały. Myślimy, że po części to one tak poniszczyły rośliny. Ch.. wie skąd się wzięły. A wcześniej miał amnesią z rqs i wyszła wilka roślina z porządnym plonem. No ale ten big bang bajka.
Scooby-Doo Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 @Dzielnicowy - nie , to nie był gratis - normalny zakup Zobaczymy , ja bym go jeszcze nie skreślał Ma dokładnie 24 cm , no ale kurcze miejsca ze względu na BB dużo nie miał od początku , teraz lepiej nie jest Od dołu do samej góry - o ile taki karzeł ma górę robi się topo-łodyga + kilka małych odrostów. Myślę , że jak BB za tydzień wyskoczy z boxa Cheese jeszcze się trochę naprostuje i spoochnie ładnie. Jedzie na nawozach od AN i myślę , że po3mam go jeszcze miesiąc - dam mu tyle czasu ile będzie potrzebował. Myślę , że ta dyszka pęknie - wiem , niepoprawny optymista ze mnie - ale skoro z rewega po RedPoison wyszło 4g to tu nie powinno być gorzej Dzięki Ziomek za dobre słowo , też myślę , że BB roz...doli system - biorąc pod uwagę w jak małej donicy się kisi Pzdr
Norbi Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Bardzo fajny grow, ten BB wyglada super. Własnie planuje zakup jakichs ledow wiec bede sledzil bacznie Twoje poczynania Ten Twoj led to cos w tym stylu ? SunSpect 180W LED Grow Light 5Watt LEDs Ful Spectrum Akurat ten cenowo jest lepszy od tego który mialem na celowniku, a widac ze efekty dale ladne Powodzenia kolego
Scooby-Doo Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Opublikowano 20 Listopada 2016 @Norbi - Dzięki a propos LEDa - tak , to dokładnie ten , ale chyba nie jest już dostępny. Zerknij na ten , wygląda ciekawie: /admin - link do ebay wygasł/ i cena podobna. No efekty są całkiem niezłe - BB trochę poleciała ponad stan - zgrywuska A propos , BB od kilku dni już nie pije zbytnio wody - podlanie wystarczy na 3 dni - gdzie wcześniej musiałem walić codziennie. Wniosek z tego prosty , BB już jest redi. Dzisiaj rano podlana po raz ostatni i gdy przeschnie na maxa , nastąpi jej koniec Trichomy ze sporą przewagą mleka , ale bursztynów - szczególnie na samej górze szczytów jest całkiem sporo. Topy już nie poochną i nie wypooszcza nowych kłaków. Więc zostaje kupno sekatorka - nożyce nie dadzą rady ściąć tej łodygi - jest gruba jak kciuk. Ostatni up - jak pisałem wcześniej - w dniu ścinki. @Miś - dokładnie Pzdr
Scooby-Doo Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Opublikowano 20 Listopada 2016 @Plantator - hehe Dzięki Mordo
Norbi Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 @Scooby-Doo Dzięki za odpowiedz, pewnie wezme coś tego typu tyle że 300W to dla mnie za dużo bo box będzie 40x40 wiec coś takiego jak u Ciebie będzie dla mnie w sam raz
Plantator Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Że tak wtrące rozjebałeś system tym BB, Scooby. Twoje BB wygląda jak to bonsai,,strażnik dusz,,
Recommended Posts