Część wszystkim, przygotowałem dla was wczoraj dwa filmiki ale ten pierwszy filmik ze wszystkimi czynnościami okazał się za duży i nie mogę go wam pokazać. Dlatego wrzucam opis z tego co dostały i jeden filmik jak już podlewam a do tego dołożę zdjęcia z dzisiaj jak zareagowały na podlanie. A więc dostały następujące suplementy: Cal mag 3,6ml/6L + Seaweed 25ml/6L Top-Max 25/6L i Silicate 2g/6L. I mieszanka była o Ph6,17. Ta AK w prawym dolnym rogu bez treningu od wczoraj przybyło jej 2,5cm i na tą chwilę ma 28cm a na maxa podobno rosną do 70 cm w pomieszczeniach i mam taką nadzieję że tak zostanie😁
VID_20250608_194053.mp4
Część wszystkim, przygotowałem dla was wczoraj dwa filmiki ale ten pierwszy filmik ze wszystkimi czynnościami okazał się za duży i nie mogę go wam pokazać. Dlatego wrzucam opis z tego co dostały i jeden filmik jak już podlewam a do tego dołożę zdjęcia z dzisiaj jak zareagowały na podlanie. A więc dostały następujące suplementy: Cal mag 3,6ml/6L + Seaweed 25ml/6L Top-Max 25/6L i Silicate 2g/6L. I mieszanka była o Ph6,17. Ta AK w prawym dolnym rogu bez treningu od wczoraj przybyło jej 2,5cm i na tą chwilę ma 28cm a na maxa podobno rosną do 70 cm w pomieszczeniach i mam taką nadzieję że tak zostanie😁
Także tego kolejny tydzień wystrzeliły jak na drożdzach, strasznie się geste to robi i wciąż widzę przy dole coś potrafi wypuścic poza rzecz jasna trzecią, która złapała jakby normalne floow.
Ta 2 ma coś dalej problem widzę, ale chyba już wiem co być problem. Wentylator mimo, że nie dmucha na nią to był niedaleko nad nią, a że jest przy scianie to zaciąga powietrze z dołu i robi się dalej efekt jakby dmuchał na nią, co wysusza liście.
Podniosłem dziś wentylator i lekko lampę o jakieś 2 cm, Wentylator jest na wysokości połowy lampu i dmucha jakby w nią teraz.
Problem z tymi liścmi część dotyka ziemi porobiłem jako tako drucikami podstawki ale dziś patrzę kolejne przy ziemi. Może je wyciąć? Co polecacie dalej robić strasznie gęste to się robi i pod dużymi liścmi ma dużo odrostów, nawet tą 3 mam wrażenie że lst można by zrobić tzn nagiąć i by poszły 3 trzpienie z tego co widzę reszta jeszcze jakby się nie nadaje, ale to moje niedoświadczone zdanie.
#all
#lampa
Producent niemiecki.
Dosyć nowy na rynku.
łącznie roślin jest 8 tego producenta.
Plus 13 klonów strawberry guava na różnych etapach rozwoju.
uprawiam bez namiotu w małym schowku około metr na metr.
nawoze organicznie plagron Bloom i grow.
plus calmag
Recommended Posts