Miś Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 37 Dzień Flo Temperatura w boxie prawie taka jak na zewnątrz, więc dość piździ. Dzisiaj jeszcze się okazało, że na dnie boxa jest 2-3cm lodowatej wody, w której stały planty, więc mają ciężkie życie Blueberry, najmniejsza, stoi teraz na 2 cegłach, więc zrobiło się bardziej "równo" 1
Scooby-Doo Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Widać , że im służy bo zdrowizna jak się patrzy
zasobnik Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 listki grubo zielone na maxa... nie za dużo azotu? Ja mam 34 dni flo i te pączki jak by większe... może przyblokował troszkę flo?
Byku24 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) 37 day flo troche wolno ida... wygladaja na 21day... bez spiny ? za malo nawozu na floo, nie dawal bym azotu, ewentualnie potem magnez wapno zelazo.. Ps. Albo oswietlenie za slabe... , slaby nawoz... Edytowane 12 Października 2016 przez Byku24
Scooby-Doo Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 @Byku24 - nie ucz ojca dzieci robić. Miś już z nie jednego pieca chleb jadł "wapno" Warunki ciężkie ostatnio , więc jak dla mnie idą prawidłowo. @Miś - dawaj upa
Byku24 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Chodzi o to ze stoja z jakiegos powodu tez mialem podobny problem zaczolem lac 110% dawki nawozu na floo Plagron Alga Bloom i poszlo po 2 dniach efekty byly widoczne... (Dostaly kopa na rozruch) "Wapno".... Cal Mag Advanced Nutriend ( Magnez,Wapn, Zelazo) ? ale to jeszcze nie teraz. Up ! ?
Scooby-Doo Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 @byku - coś nie czytasz dokładnie....gdzie tu Miś ma dawać AlgaBloom jak jedzie na guano ? I gdzie miałeś podobny problem w mieszance kokosu z ziemią ? ....nie dawaj rad analogicznych do swoiej uprawy , jeżeli nie była prowadzona dokładnie z takim samym setupem , podłożem , nawozami...etc. bo to nie ma sensu.
Miś Opublikowano 12 Października 2016 Autor Opublikowano 12 Października 2016 42 Dzień Flo Plantu mają warunki outowe, to tego teraz cały czas leje, a temp. w zeszłym tyg była praktycznie na zerze, teraz jest niewiele lepiej. Nic im nie leje, bo po potopie w zeszłym tyg, dalej mają mokro. Dzisiaj na 2 szczytach była taka plecha, że aż łodyga zgnita była, wyglądało to jak "dmuchawce" na łące Jak miały 21 dni flo, to zostały przeniesione, może dlatego, zatrzymały się w rozwoju Doszedłem do wniosku, że lepiej je przenieść niż wywalać. Kupiłem kabel grzewczy, 50W, i owinąłem nim donice 3 razy. Do tego zmniejszyłem prędkość wentyla out, może coś to da. btw. planty też ostatnio widziałem wtedy co wy 3
bart85 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Faktycznie warunki masz tam bojowe panie Mis a jakas farelka ktora mogla by do boxa cieple powietrze wtlaczac nie wchodzi w gre? 1
Recommended Posts