Rower85 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Wszystko pieknie, podoba mi sie bardzo! Czeste opryski rozleniwiaja korzenie,w dodatku biobizz zakwasza. Powodzenia.
Rower85 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Jak ladnie wszystko wyglada to niby oprysk niepotrzebny,ale korci Ja opryskuje po przesadzeniu,po treningu i w pierwszym tygodniu kwitnienia. Oczywiscie jeszcze po jakims stresie. Widzialem na tym forum 4 moze 5 lat temu grow loga jak ktos pryskal czesto tym "canna curre" w polowie flo przestal i korzenie nie pociagnely wszystko stanelo w miejscu, maly plon.
dawcanerki Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 czyli co, jak już mam 3/4 tydzień flo to nie opryskiwac?
yo'man Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Opublikowano 9 Lipca 2016 W dniu 9.07.2016 o 19:55, Rower85 napisał(a): Jak ladnie wszystko wyglada to niby oprysk niepotrzebny,ale korci Ja opryskuje po przesadzeniu,po treningu i w pierwszym tygodniu kwitnienia. Oczywiscie jeszcze po jakims stresie. Widzialem na tym forum 4 moze 5 lat temu grow loga jak ktos pryskal czesto tym "canna curre" w polowie flo przestal i korzenie nie pociagnely wszystko stanelo w miejscu, maly plon. ja uzylem cos takiego SHIELD Spider Mite Pest Repellent Spray. Ciekawe co piszesz, wtakim razie psikne jescze w poniedzialek zobacze czy cos jeszcze je podjada. Jak bedzie ok to przestane z tym shieldem. A co do oprysku sama woda tez sie zastanawiam teraz bo srednio raz dziennie zraszam je ale tylko dlatego ze kolega ktory siedzi dluzej w temacie mowil ze jak na vegu mam 24/0 to dobrze raz dziennie popsikac.
Rower85 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 24/0 to jest dziwna sprawa.Gdzie na ziemi jest srodek poludnia 24/0? W dzien roslina pobiera wdutlenek wegla i produkuje tlen, a w nocy na odwrot i pewnie wiele tajemniczych spraw dzieje sie pociemku Tylko ze tu nie ma nocy, ale idzie pieknie. Sa jakies badania na temat braku nocy u konopi? Kierowales sie czyms?
yo'man Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Opublikowano 10 Lipca 2016 56 minut temu, Rower85 napisał: 24/0 to jest dziwna sprawa.Gdzie na ziemi jest srodek poludnia 24/0? W dzien roslina pobiera wdutlenek wegla i produkuje tlen, a w nocy na odwrot i pewnie wiele tajemniczych spraw dzieje sie pociemku Tylko ze tu nie ma nocy, ale idzie pieknie. Sa jakies badania na temat braku nocy u konopi? Kierowales sie czyms? brak nocy na wegu boostuje rosline i w zaleznosci od strain'u wariuje ona lub nie. W poprzednim growie lecialem z amneską od dinafemu w auto original i byl super efekt na veg 24/0. Pytasz gdzie w naturze 24/0 a ja pytam gdzie w naturze cross co leci na auto ? Nawet aktyawtory w nawozach organicznych nie sa calkowicie bio-natural wiec o co wogole rozbijac ??
Miś Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 5 godzin temu, Rower85 napisał: 24/0 to jest dziwna sprawa.Gdzie na ziemi jest srodek poludnia 24/0? Na kołach podbiegunowych w dzień polarny, ale tam chyba nic nie rośnie
yo'man Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Opublikowano 16 Lipca 2016 dzien 21ty W tym tygodniu smigaly na 400W. Troche pokrzaczylo; w czwartek zrobilem maly prunning i dwie najnizsze partie lodyg z kazdej panny zostaly usuniete. Zaczyna byc widac duza roznice miedzy UA a ACC wiec napewno podstawki pod donice w tym tygodniu. Jedna pannica juz lezy wywinieta na siatce, puscily tez pierwsze preflowery. Dostaja codziennie po 400ml wg tabeli z tym ze bio-grow czyli npk leje polowe dawki bo pali na koncach. Jak to juz ktos na tym forum stwierdzil, bio-bizz = azot + marketing.... trzeba patrzec jak roslinki przyjmuja bo roznie to czasem bywa. dzien 25,2 - 26,5 / wilg 60-65% noc 19,3 - 20,5 / wilg 70-80% dobra, foty... yo 2
Recommended Posts