MJ_Mouse Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ale ładne topki Pan Miś wyprodukował Aż chce się skosztować Pozdrawiam 1
MisiuGoGo Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ładnie, smacznie. Szkoda tylko tej Ambrosji. Nie wiem jak bardzo ci pestki przeszkadzają i jaki masz pogląd na opryski. Ja kiedyś miałem dużo zamówień na LSD ze stajni Barneys Farm. Niestety roślina strasznie nie stabilna i na 36 sztuk co najmniej 3-4 się pedaliły. Jak na pewno wiesz na komercyjnym to niedopuszczalne. Zacząłem stosować oprysk z produktu który się nazywa Reverse, a robi go Dutch Master. Tam nie ma chyba chemii, tylko hormony roślinne z tego co się orientuję, wiec można bez obaw palić taki sort. Pamiętam, że działało, tylko jak już sie zacznie pryskać do trzeba do końca. Pzdr. 1
Miś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dzięki za info, pierwsze słyszę o czymś takim,ciekawy patent , niestety w polskich grow shopach się tego nie znajdzie. Jest na bazie fosfolipidów,minerały i aminokwasy, więc nie powinien być jakiś "trujący" Z tego co piszą, oprócz hamowania produkcji jaj, zwiększa też produkcję żeńskich kwiatów.
MisiuGoGo Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 52 minutes ago, Miś said: Dzięki za info, pierwsze słyszę o czymś takim,ciekawy patent , niestety w polskich grow shopach się tego nie znajdzie. Jest na bazie fosfolipidów,minerały i aminokwasy, więc nie powinien być jakiś "trujący" Z tego co piszą, oprócz hamowania produkcji jaj, zwiększa też produkcję żeńskich kwiatów. No właśnie zaopatrzenie kuleje. Wie ktoś dlaczego tak jest i wszystko trzeba sprowadzać?
Miś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2016 70 Dzień flo Jutro ścinam, chociaż w miarę doszedł tylko chemdog, reszcie jeszcze brakuje, ale już dość dobrze je czuć, a urosły na tyle duże, że nie wcisnę teraz filtra, musiałbym obniżyć lampę, a tego nie da rady zrobić Przed i po opitoleniu liści Na chemie nawet na dole nie ma popkornu, sam szron A tutaj Cheese w porównaniu do butelki 4
Scooby-Doo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Piękny widok Topy idealne - Żywiec się chowa Oooo i w rogu znajomy widok Skoro dziś Wigilia przed ścinką to nie zostaje mi nic innego jak Życzyć Wesołych Świąt Pozdrawiam 1
Toksyna Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Kozackie topy i nie dziwie się ze je czuc rośliny pierwsza klasa 1
Miś Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Chemdog załapał pleśń całe, szczęście, że tylko na jednym topie, największym. resztę dużych topów pociąłem na mniejsze, przezornie Pocięty Chem Macro Plecha 3
Scooby-Doo Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Szkoda tak ładnego topa ale dobrze , że plechy nie było dużo Jeszcze raz Gratki i Smacznego - smaka robisz 1
Recommended Posts