PanikaGoryla Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Kurde sledze gl i nadal niewiem kiedy ona tak odskoczyla slicznosci widac tez ze ma tendencje do rozrastania sie na boki puszcza ladne boczne szczyty widac roznorodnosc co do ABMXL gdzie to byl jeden glowny top i mimo wczesniejszych porazek z Royal Dwarfem warto bylo jeszcze raz sprobowac pozdrawiam goraco Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka 1
Scooby-Doo Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 Dzięki Smaku za dobre słowo Panna leci jak głupia i po 3 dniach jest całkiem niezła różnica Rośnie , kwitnie full pakiet Jutro będę musiał ją związać bo do panelu już końcówka miejsca została. DZIEŃ 24 1
Drwal Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Ruszyła maszyna już nic nie zatrzyma kto wejdzie pod koła ten uciec nie zdoła ruszyła z kopyta od samego początku. Zaraz będziesz miał brak miejsca a ona jeszcze zdrowo urośnie takie żwawe planty lubię pozdro 1
bart85 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 siema. jak to wygląda obecnie u ciebie? 1
Mardom82 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 czytam oglądam i podziwiam poziom profesjonalny, fartem do konca 1
Scooby-Doo Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam Wszystkich. Przepraszam za długą nieobecność na forum , ale przenosiłem dane z dysku na dysk i nie miałem pojęcia , że się tyle zejdzie ot taka mała dygresja. Nie dawno wróciłem do PL i jak się ogarnę wrzucę kilka fotek - tak na marginesie temat już skonsumowany - i nie był zły , ale za co ten Dwarf dostał nagrodę to nie wiem Pozdrawiam 1
Recommended Posts