Scooby-Doo Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 @Smaku - też tak pomyślałem , że pewnie ten typ tak ma Wiesz co , tym razem to bardzo mi na rękę , że będzie bez bocznych odrostów bo dzięki temu będę miał miejsce żeby Dwarfa zmieścić bez problemowo Także wszystko narazie po mojej myśli Dzięki za dobre słowo Pozdrawiam
Drwal Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Będzie z tego konkretna maczuga pozdro 1
Lazania Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Moje ww auto tez mialy takie liście. Dwie z trzech mają takie pheno. A jedną jest spóźniona do pozostałych ze dwa tygodnie. Teraz juz nie maja takich liści. W międzyczasie dostawały dolomit i pożywke biotabs. 1
PanikaGoryla Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Kurde mroczna ta twoja panienka hihi gdybym znalazl taka gdzies w ponurym lesie to bym nie skubal hihi widzisz jednak 3l ziemi to za malo nawet pod afa i dlatego tez sie nie krzaczyla pozdrowki Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka 1
Scooby-Doo Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2016 @Panika - podobna ona miała się nie krzaczyć Miała być jednym wielkim topem tyle , że to słowo wielkim średnio tu będzie pasowało
PanikaGoryla Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 @Panika - podobna ona miała się nie krzaczyć Miała być jednym wielkim topem tyle , że to słowo wielkim średnio tu będzie pasowało Ee nie przesadzaj bedzie kij jak siemano pozdrawiamWysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka 1
Drwal Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ładnie kwitnie czyli to XL to taki chwyt marketingowy 1
Lazania Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jeśli chodzi o tą mała pojemność donic. Jakiś czas temu wystartowałem z eksperymentalnym, dla siebie, grow. Wcisnalem w mojego boxa 0.2m2 9 roślin w 1.5l doniczkach. Wszystkie auto. Sam jestem zaskoczony, bo spodziewałem się zupełnie czegoś innego. Rośliny są całkiem niezłe i myślę że przynajmniej po 10g będzie z każdej, chociaż nie to najważniejsze. Wyszlo to bardzo fajnie, a dziewczyny juz kończą, pierwsze w ten likend. Jak chcecie to wrzucę jakieś foty do albumu. Sory za oftop scooby. 1
Pasjonista Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Będzie dobrze , napuchnie jeszcze.Kolory ma zajebiste.Pozdro i z fartem 1
SmakMaroca999 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Mroczna Pani ładna i zdrowa i to chyba liczy się najbardziej!Pozdr. 1
Recommended Posts