Scooby-Doo Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Elegantura Adi Idzie idealnie Pozdrawiam
Adi83 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 Witam w kolejnej odsłonie dziewczyny mają 57 dni 38 od przełączenia na kwitnienie ostatnio dostały Call Maga 2ml na litr temperatura 26 dzień 20 noc wilgotność 45-50 jak narazie wszystkie włochy białe parę fotek : POZDRO 1
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Mistrzowsko @Adi83 już mnie dogoniłeś i to jest świadectwo że istnieją nawozy organiczne (Bio) z innych firm a nie tylko Biotabs czy Biobuzz dla mnie ta firma jest 100% gwarancja inne powoli tylko licza kase a jakosc ich produktow spada wiem ze sa zwolennicy tego czy tamtego ja wiem co moge osiagnac i tez bede mial porownanie bo moi dwaj koledzy jada na nawozach organicznych innych firm wiec porownamy sobie jedna z odmian ktora mamy identyczna uchowana na roznych nawozach Bio okarze sie jak ktore oddzialuja na smak.Dzeki super sie oglada zdrowe rosliny! 1
Adi83 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 Mistrzowsko @Adi83 już mnie dogoniłeś i to jest świadectwo że istnieją nawozy organiczne (Bio) z innych firm a nie tylko Biotabs czy Biobuzz dla mnie ta firma jest 100% gwarancja inne powoli tylko licza kase a jakosc ich produktow spada wiem ze sa zwolennicy tego czy tamtego ja wiem co moge osiagnac i tez bede mial porownanie bo moi dwaj koledzy jada na nawozach organicznych innych firm wiec porownamy sobie jedna z odmian ktora mamy identyczna uchowana na roznych nawozach Bio okarze sie jak ktore oddzialuja na smak.Dzeki super sie oglada zdrowe rosliny! Dzięki Smaku wsumie to się to samo robi trzeba poprostu tylko paru zasad trzymać ph odpowiednie temperatury itd nie sadze że cie dogoniłem w 100% sie zgadzam te nawozy poprostu są super topy są zbite jak kamień oszraniają się też pięknie pozdro
Drwal Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Pięknie idzie aż ślinka cieknie Co do nawozów to zauważyłem czas jakiś temu, że AN to jest rewelacja. Znajomy też używa i bardzo chwali. Zresztą wystarczy spojrzeć na wasze fotki @Smaku one są 100% bio?
Toksyna Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Piękne tłuste topy będzie obfite żniwo. Pozdro
Scooby-Doo Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Pięknie Adi Takie rośliny dla oczu to jak miód na ranę Malinowo idzie jak narazie. Pozdrawiam
Adi83 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Siemano koledzy czas na upa z harvestu a więc sytuacja wygląda tak zostały ścięte w 77 dniu życia szybko się ogarnęły vega miały 20 dni jak dobrze pamiętam na mokro wyszło 350g ważone zwykłą wagą + - 20 topy są zbite na maksa i ciężkie nie próbowałem nic jeszcze bo się curringuje ale pachnie owocami będzie moc mi się wydaje dobra starczy gadania foteczki MASŁO POZDRO KOLEDZY zdam smooke raport z jaranki 2
Recommended Posts