zasobnik Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Elegancko ale poczekasz Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka Wiem wiem... ale nie śpieszy mi się Wierzę że wynagrodzą mi to czekanie
Miś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Wynagrodzą, wynagrodzą, nie ma jak swoje
Scooby-Doo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Eleganco @zasobnik Zdrowo i ładnie. Tym razem Grow na odpowiednim poziomie i 3maj ten poziom do finiszu Pozdrawiam
Toksyna Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Świetny projekt świetne rośliny. Szybko się uczysz. Będzie dobrze. Pozdro
zasobnik Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Obiecałem więc jest... dzień 72 po trzech dniach nieobecności mojej Dziś po litrze H2O jak zwykle z dodatkami... - BD : +2ml BioBloom + 2ml TopMax - BCh - 0,3ml BioGrow + 1ml BioBloom + 1ml TopMax DZIEŃ 72 Auto Big Devil Blue Cheese Razem Wspólnie Pod Słońcem A tak na deser , moje plany na kolejne praktyki Pozdrawiam i życzę miłej lektury 2
Drwal Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Bardzo ładne topy, będzie z tego smakowite jaranko
Scooby-Doo Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Bardzo ładnie idzie tym razem - jak pisałem wcześniej I dalej idzie ładnie do przodu Fajne topy się zrobiły a jeszcze spooro napoochną i szroniku przybędzie jeszcze więcej - tak jak powinno być w lodówce Pozdrawiam
zasobnik Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dzięki Pany Cieszę się żę projekcik się podoba Blue Cheese dzisiaj wykazał lekkie braki w dolnych partiach. Liście troszkę pobladły. Urwałem 2 małe niewykształcone odrosty i brzydkie liście. Dostała litra wody i cały zestaw trypacka GROW, BLOOM, TOPMAX w ilości 1ml+3ml+1ml Jedziemy dalej Auto Big Devil jutro pojedzie na samej wodzie w ilości 1 litr. Pozdro!!!
zasobnik Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2016 tego growa juz odpusc lej sama reszte one i tak maja w sobie sporo azotu.No jeszcze pare chwil i bedziesz cieszyl sie plonem z automacika Pozdrawiam! dałem cały zestaw bo przy SERZE zauważyłem dziwne objawy. Narazie nie pomogło bo dzisiaj poszło w kolejne dolne liście... Tak to mniej więcej wygląda Auto dzisiaj dostał samą wodę
Recommended Posts