Toksyna Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Piękne tłuste topy.! Świetnie ci to idzie. Jestem pod wrażeniem. Pozdro
UndeRtakeR Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 JW.Świetny projekt,który już pokazuje swój potencjał. W zdrowiu i z fartem
Drwal Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Lodowkowy patent się sprawdza. Oby tak dalej.
Miś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Lodówka powoli się zapełnia, "głodował" nie będziesz
PanikaGoryla Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zasobnik powiem ci ze wymysliles to z lodowka po mistrzowsku haha elegancko Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
SmakMaroca999 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 fajnie wyszla na prosta i pieknie zapierdziela no i cieszy taki progres a nie jak to bylo z pierwszym GL i Januszowaniem tak powinno byc wyciagac wnioski, sluchac a wszystko bedzie samo szlo.Widze ze projekt podpasowal i sie spisuje milo sie sledzi takie poczynania a lubie ogladac minimalistyczne projekty jak ta lodowa troche brakuje ostatnio na forum mikro projektow.Mozesz lac im nawozy w 70% tego co zaleca producent i powinno byc cacy no moze jeszcze jakbys mial do tego paka Heven to palki by byly jeszcze grubsze.Pozdro!
zasobnik Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Piękne tłuste topy.! Świetnie ci to idzie. Jestem pod wrażeniem. Pozdro Może jeszcze nie tłuste ale liczę że takie będą Dziękówa! JW.Świetny projekt,który już pokazuje swój potencjał. W zdrowiu i z fartem Lodowkowy patent się sprawdza. Oby tak dalej. Lodówka powoli się zapełnia, "głodował" nie będziesz Zasobnik powiem ci ze wymysliles to z lodowka po mistrzowsku haha elegancko Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka Cieszę się że lodówka się podoba ...ale jeszcze bardziej cieszę się że działa fajnie wyszla na prosta i pieknie zapierdziela no i cieszy taki progres a nie jak to bylo z pierwszym GL i Januszowaniem tak powinno byc wyciagac wnioski, sluchac a wszystko bedzie samo szlo.Widze ze projekt podpasowal i sie spisuje milo sie sledzi takie poczynania a lubie ogladac minimalistyczne projekty jak ta lodowa troche brakuje ostatnio na forum mikro projektow.Mozesz lac im nawozy w 70% tego co zaleca producent i powinno byc cacy no moze jeszcze jakbys mial do tego paka Heven to palki by byly jeszcze grubsze.Pozdro! Panie Smaku... stare dzieje, nie ma co wspominać Co do jakiegoś boostera to zapytam czy mógłbym dodać dopokarmu dziewczynek BIOCANNA BIO BOOST?? Nie będzie przeszkadzać że to z canna a nawozy biobizz?
SmakMaroca999 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 pewnie tak lejesz organiki to i to organik ta Biocanna wiec moze byc.
zasobnik Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dzień 68 Panie podlane po litrze wody + 1ml bloom + 1ml topmax. Jutro z rańca wyjeżdżam i wracam we wtorek. Wtedy tez następne zdjęcia i następne podlanie.Liczę że uda zapodać się im BIOCANNA BIO BOOST. Zależy czy dotrze Na moje idzie dobrze Pozdro! 1
PanikaGoryla Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Elegancko ale poczekasz Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts