Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Witam. Takie szybkie pytanko. Panny w środę tydzien temu dostały a w sumie automat dostał 200ml wody z biogrowem po czym w niedziele dostał samą wodę, ile nie wiem, ale lałem bardzo powoli do momentu przelania. Teraz planuję podlać w jutro albo w czwartek i zastanawiam się czy dawać juz blooma czy narazie sam grow? A może samą wodę jeszcze raz? Nie wygląda jak by jej coś brakowało :) Zdjęcie mogę dodac po 21ej :)

Pozdro

Opublikowano

@zasobnik - teraz nie ma co gdybać ;) Lecisz z następnym GJ i na tym trzeba się teraz skupić :D

Co było a nie jest , nie pisze się w rejestr ;)

A w razie czego pytaj i coś się wymodzi przy udziale ludzi dobrej woli , których tu nie brakuje.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak najbardziej się zgodzę... tyle że były juz 3 czy 4 uprawy i zawsze coś nie tak. Raz wiedziałem co a raz nie wiedziałem. A człowiek uczy się na błędach...

Ostatni AK strasznie zjebałem... a szło całkiem nieźle. 

I w sumie do zakończenia tamtego GL nie doszedłem co poszło nie tak... A ostatnio trafiłem na GL w którym chyba dowiedziałem się dlaczego :) Mniej więcej w tym momencie :)

--> https://trawka.org/topic/34949-cfl-300wcfl-200w-wls-tc-70w-ak-47/page-5

Opublikowano

Dzień 24

Zbyt wiele sie znie zmieniło ... ale ...

24d

24d

Dawać Biogrow? Czy woda? :)

Płyta cd tam jest tyllko dlatego by nie wiało prosto w donicę :) Troszkę przysłania wlot :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+