zasobnik Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Witam. Takie szybkie pytanko. Panny w środę tydzien temu dostały a w sumie automat dostał 200ml wody z biogrowem po czym w niedziele dostał samą wodę, ile nie wiem, ale lałem bardzo powoli do momentu przelania. Teraz planuję podlać w jutro albo w czwartek i zastanawiam się czy dawać juz blooma czy narazie sam grow? A może samą wodę jeszcze raz? Nie wygląda jak by jej coś brakowało Zdjęcie mogę dodac po 21ej Pozdro
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 a juz kwitnie ze chcesz lac bloom? jak nie kwitnie to nie lej.
zasobnik Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Nie nie kwitnie, liczę że się będzie zbierać już Ok to dam tylko biogrow takie większe pół dawki... 300ml wody i 0,2ml grow. Dzięki Panie
Scooby-Doo Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Nie lej nawozów na flo dopóki nie zobaczysz pierwszych pistili Później - jak już zobaczysz , zaczni od połowy dawki i do przodu Panie Pozdrawiam
zasobnik Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Tak zrobię. Już raz przesadziłem z biobizzem trypackiem Nawet chyba jest GL gdzie w sumie doszło do sprzeczki z Panem Smakiem Za co sorry! Pisałem też o tym w jakimś innym poście co się stanie jak się doda za dużo P/K. to galeria z tego GL https://trawka.org/gallery/album/1245-pure-ak/ czy to może być za dużo PK?
Scooby-Doo Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 @zasobnik - teraz nie ma co gdybać Lecisz z następnym GJ i na tym trzeba się teraz skupić Co było a nie jest , nie pisze się w rejestr A w razie czego pytaj i coś się wymodzi przy udziale ludzi dobrej woli , których tu nie brakuje. Pozdrawiam
zasobnik Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Jak najbardziej się zgodzę... tyle że były juz 3 czy 4 uprawy i zawsze coś nie tak. Raz wiedziałem co a raz nie wiedziałem. A człowiek uczy się na błędach... Ostatni AK strasznie zjebałem... a szło całkiem nieźle. I w sumie do zakończenia tamtego GL nie doszedłem co poszło nie tak... A ostatnio trafiłem na GL w którym chyba dowiedziałem się dlaczego Mniej więcej w tym momencie --> https://trawka.org/topic/34949-cfl-300wcfl-200w-wls-tc-70w-ak-47/page-5
zasobnik Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Dzień 24 Zbyt wiele sie znie zmieniło ... ale ... Dawać Biogrow? Czy woda? Płyta cd tam jest tyllko dlatego by nie wiało prosto w donicę Troszkę przysłania wlot
Scooby-Doo Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Jaka gleba ? All-mix czy Light-mix ? Jak all możesz wodę jak light zdecydowanie nawozik w przyzwoitej dawce Dobrze jest Tak 3mać Pozdrawiam
PanikaGoryla Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 no i wreeszcie jest ta lodówa Przesadzaj je do docelowych
Recommended Posts