Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Dzięki za miłe słowa ;)

Dziewczyny lecą ładnie. Auto obrasta włosami coraz lepiej, serek też zaczyna się kłaczyć i krzaczyć. Idzie w górę niesamowicie. Powoli zaczyna dotykać mieszającefo wiatraka. Muszę chyba jakąs siatkę ochronną naciągnąć na niego :)

Opublikowano

Wszedłem dzisiaj rano zobaczyć co tam słychać u dziewczyn i w jednej doniczce, na wierzchu ziemi, zauważyłem malutki jakby biały meszek... Coś jak świeża pleśń.  Oczywiście od razu zebrałem to i wyrzuciłem. Ustawienie miałem takie że mieszający chodził tylko w czasie dnia, a wentylacja 24h. Przestawiłem od razu mieszający również na 24h i zaraz idę dowiercić parę dziur wlotowych. Nie wiem czy pomoże bo w pomieszczeniu gdzie stoi lodówa stale 50-55% wilgotności

Czy mam się martwić?

Pozdrawiam

Opublikowano

Narazie nie masz , ale obserwuj na bierząco i nie wyłączaj mieszającego :)

Dorzucę jeszcze jeden mniejszy komputerowy który będzie stał z drugiej strony ale na dole i dmuchał ze skosa w górę. Obydwa 24h

Opublikowano

@zasobnik - będzie dobrze :) JW Panika prawi , wyloozuj i nie spinaj się tak bardzo takimi błachostkami :) Szło dobrze do tej pory i szkoda by było żeby nadgorliwość i nadopiekuńczość wzięły górę ;)

• Upvote 2
Opublikowano

No to luzik. :) Nie spinam się :P Tylko im wieksze panny tym temperaturka wyższa... Narazie dałem tą szybe spowrotem, a wieczorkiem dodam kilka wlotów jeszcze i powinno być git :D

Opublikowano

Zakup sobie jakies micro elementy w nawozie lub choc oprysk ze zwyklego florowitu dla roslin bo masz niedobory siarki i to spore szczyty sa bardzo jasne (zoltawe) w porownaniu do reszty rosliny.

Chodzi o tego Cheesa? Leje im trypacka, ale ten ser narazie nie dostawał pełnej dawki bo w sumie dopiero co zaczął

się kłaczyć. Dzisiaj chce zapodać pełną dawkę. Czy mimo to zrobić oprysk??

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+