PanikaGoryla Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 a jak z kolorkiem u niej? dolomit by niecxo wyregulował ph
zasobnik Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 Koloroek jaśniutki jeszcze. A Ph staram się ogarniać co podlanie. A chodzi mi tylko o to czy skoro dawalem dolomit juz to czy nie przesadzę sypiąc drugi raz?
zasobnik Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 Dwie stołowe na litr ale była jeszcze w tym kubku po lodach
zasobnik Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 Zrobiłem parę zdjęć jak Auto Big Devil wygląda 2 dni po przesadzeniu i kilka Blue Cheese, który pomimo ciągłego oświetlenia 18/6 ewidentnie wykazuje chęci do kwitnienia Ogólnie Automat w 2 dni przybrał 2x więcej włochów, więcej niz przez cały cykl kwitnienia. Kolor nie bardzo ale liście w końcu są w prawidłowej pozycji Myślę że jutro będzie można tego automata podlać, więc zapytam jakie macie propozycje dla niego Czy ten dolomit? Czy może coś innego... Jak dolomit to czy dawać też coś z trypacka? Dostały tylko słabą dawkę trypacka podczas przesadzania z litrem wody, Dolomit dodany był wcześniej około 15 marca. 2 łyżki stołowe na pół litra wody gdy była w pudełku po lodach. Jaśniej nie umiem opisać DZIEN 46 - Auto kwitnie już około 20 dni Auto Big Devil Bluee Cheese Razem
PanikaGoryla Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 zapodawaj ten dolomit panie ciesze sie ze pomoglo
PanikaGoryla Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Mis nie wyglada ci to na wysokie ph? taki jakis jasny on..
Miś Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Na głodną raczej, jak lałeś ten try pack tylko raz to daj temu auto po 2ml growa i blooma +1ml top maxa na 1L:
zasobnik Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 Nie nie. Trypacka dostawał regularnie. Co drugie podlanie. Dolomit dostał raz już kiedyś. Też wydaje mi się głodna. Ale dopiero co dostała nową donicę z ziemią light mix. Może podlać ją jeszcze raz tym trypackiem full dawkami i poczekać z tym dolomitem?
Recommended Posts