yo'man Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 heh, dobrze Panika prawisz ale widzisz, wszystko jest proste drugi raz. teraz bd pamietal pozdro
PanikaGoryla Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nic tak nie uczy jak wlasne blędy i chociaz czasem jest wkurwienie na samego siebie to nauka na przyszlosc jest nieoceniona pozdro Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
yo'man Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam wszystkich dzien 70 ( 10 tydzien ) podniosla chwila Trichomki nabieraja bursztynowego koloru. Topy przestaly puchnac, jeszcze kilka z dolu jest fluffy wiec potrzymam do poniedzialku zeby stwardnialy i ciach. Dzieki wszystkim kibicujacym i dajacym rady. Mysle ze jak na pierwszy raz zle nie bylo. Za tydzien podam jak to po wyschnieciu wyszlo. Takze tego i do nastepnego GL'a z buchem fotki: https://trawka.org/gallery/album/1699-10-tydzien/
Drwal Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Stary, każdy chciałby mieć taki pierwszy raz Widać zaangażowanie i prawidłowe podejście do tematu robią swoje. Topy piękne i soczyste Powodzonka na ostatniej prostej
yo'man Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2016 'yo, witam wszystkich na ostatkach Kosa byla w niedziele dzis leca do sloikow. Z 9 wyszlo 380g wiec cos moze jeszcze ubyc ale spoko jest. Na pierwsze eksperymenty dobrze ze wogole cos uroslo i jeszcze stresy ktore odemnie dostaly napewno nie pomogly. Tak czy siak fotki ponizej i do zoba w nast GL'u https://trawka.org/gallery/album/1706-end-of-journey/ 1
Drwal Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jak na pierwszy raz to zajebiście poleciałeś. Gratulacje i smacznego Czekamy na kolejny GL
dawcanerki Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 yo'man - pierwsza klasa bedzie co palic Ja mam nadzieje, ze u mnie bedzie podobnie smacznego I mam nadzieje ze jeszcze zobaczymy inne panienki z fartem, daj znac jak smakuje dawca
yo'man Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dam znac za 2-3 tygodnie jak sie lepiej skiuruje bo narazie jeszcze nie smakuje jak amneska ale i tak robi robote Pozdro @ll !!
Recommended Posts