PanikaGoryla Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Ciekawe czy to nie jakas chemia okrutna i czy bedzie takie ziolo zdatne do jarania 1
Drugi Plan Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 Myślę, że szkodzić nie powinno, bo kilka osób widziałem, że to stosowało i chyba nadal żyją
Drwal Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 @Panika to jest dobrze postawione pytanie. Bo jeżeli komuś zależy żaby było 100% bio to nie wiadomo jak to wpłynie na roślinę chociaż wydaję mi się, że nie powinno mieć to większego wpływu. @Drugi Plan Tak właśnie myślę / mam taką nadzieję
Miś Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 W Bardzo zaawansowanym flo roślina broni się przez zbyt niską wilgotnością wytwarzając żywicę
Scooby-Doo Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 JW. Miś dobrze prawi. Roślina w późnym flo nie potrzebuje dużo wilgotności Nawet wspomniane przykładowe 20% wystarczy Pozdrawiam
Drwal Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgadza się. W bardzo zaawansowanym flo mniejsza wilgotność pomoże wytworzyć więcej żywicy, ale w początkowej fazie flo roślina się jeszcze rozwija i potrzebuje wilgotności do prawidłowego rozwoju buds. Wydaje mi się, że stopniowe zmniejszanie wilgotności jest najlepsze tak żeby na końcu było wspomniane +- 20%. Oczywiście bez tego też będzie dobrze, ale jeżeli chcemy robić idealnie...
Drugi Plan Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 Aaaa, to w zakresie się mieszczę Wynosi około 30% Tylko będę musiał się znowu pobawić wentylacją, bo jak nie ma nawilżacza, który chłodził powietrze, przyszły ciepłe dni, od blachy grzeje i jest 30*C
Drugi Plan Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Up Dzień 61 Nadchodzi czas ścinki. Trichromów nie oglądam, bo nie mam czym. Już z 90% kłaczków jest brązowa. Pannę zetnę jutro albo w tygodniu, jak będzie miała 65Dzień. A wy, kiedy byście mi radzili ścinać ? Lekko przypalony szczyt, ale nic wiele się dalej nie działo Zapraszam do oglądania, komentowania i co sobie życzycie : Już się doczekać nie mogę, aż skosztuję.
Recommended Posts