Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

@Smaku - ripen = kocie szczyny. Szkoda zdrowia na taki chłam. Chyba , że robisz komerchę to smak Ci niepotrzebny ;)

@Grzybek35 - bardzo dobrze , ale musisz wyczuć podlewanie. Na początku miałem z tym ból :)

Opublikowano

Mam miernik wilgotności gleby wiec może nie będzie tak źle. Jak by nie było to pierwszy raz wiec szału nie musi być ale.....

Mam jeszcze póki co w boxie ak47 automata którego uratował em bo był połamany w trzech miejscach i ogólnie odbił rośnie. Teraz juz jest ku końcowi tylko ze niewiadomo ile mu zostalo bo cześć szczytów ma już włoski brazowawe a cześć jeszcze białe. Ale ogólnie była już na straty a jednak coś z niej będzie :-)

Opublikowano

Scoobie ten ak swoje przeszedł a veg miał na 50w ledach wiec nie miał rewelacji a teraz pod hps'em sobie odbił i rośnie. Dostał również nawozów i jest chyba ok. A poza tym to jest taka roina testowa :-) co i jak. Reszta juz przesadzona i zaczynamy Vega :-)

Opublikowano

Przyszedł mi w końcu nawilżacz z funkcją regulowania wilgotności. Teraz muszę wymysłem jak ogarnąć wilgotnosc w boxie bo mam ak47 który już dochodzi i mam również 4 małe które powinny mieć z 80% wilgotnosci a mam 45% w boxie. Prawdopodobnie zrobię stelaż i założę go na te 4 małe i mały nawilżacz do środka im dozuce i będzie git.

Opublikowano

Jak teraz do "dochodzącego" AKacza dorzucisz nawilżacz i w tym stadium flo zapodasz wilgotność powyżej 60% to masz pleśń w topach murowaną. Więc skoro masz teraz 45% a nie masz gdzie przenieść sadzonek to zostaw jak jest.

Skończy się AK to wtedy wrzucisz do środka nawilżacz.

Opublikowano

Teraz jest 55% ale zrobię stelaż na te małe z foli i zapodam tam mały taki nawilżacz na usb z czujnikiem i będzie git. Mam też ozonator który zabija wszelkie bakterie i wirusy wiec może i to pomoże. Zobaczymy dam znać co i jak.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+