Scooby-Doo Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 @Smaku - ripen = kocie szczyny. Szkoda zdrowia na taki chłam. Chyba , że robisz komerchę to smak Ci niepotrzebny @Grzybek35 - bardzo dobrze , ale musisz wyczuć podlewanie. Na początku miałem z tym ból
Grzybek35 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 Mam miernik wilgotności gleby wiec może nie będzie tak źle. Jak by nie było to pierwszy raz wiec szału nie musi być ale..... Mam jeszcze póki co w boxie ak47 automata którego uratował em bo był połamany w trzech miejscach i ogólnie odbił rośnie. Teraz juz jest ku końcowi tylko ze niewiadomo ile mu zostalo bo cześć szczytów ma już włoski brazowawe a cześć jeszcze białe. Ale ogólnie była już na straty a jednak coś z niej będzie :-)
Grzybek35 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 Tak wygląda ten ak47. Ile mam z nim jeszcze poczekać?
Grzybek35 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Mały update. Tak to teraz wygląda.
Scooby-Doo Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 @Grzybek - co do AK47 to jeszcze czas 3 tygodnie , tak myślę Całkiem galanta a propos I mały up też niczego sobie
Grzybek35 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Scoobie ten ak swoje przeszedł a veg miał na 50w ledach wiec nie miał rewelacji a teraz pod hps'em sobie odbił i rośnie. Dostał również nawozów i jest chyba ok. A poza tym to jest taka roina testowa :-) co i jak. Reszta juz przesadzona i zaczynamy Vega :-)
Grzybek35 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Przyszedł mi w końcu nawilżacz z funkcją regulowania wilgotności. Teraz muszę wymysłem jak ogarnąć wilgotnosc w boxie bo mam ak47 który już dochodzi i mam również 4 małe które powinny mieć z 80% wilgotnosci a mam 45% w boxie. Prawdopodobnie zrobię stelaż i założę go na te 4 małe i mały nawilżacz do środka im dozuce i będzie git.
Scooby-Doo Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Jak teraz do "dochodzącego" AKacza dorzucisz nawilżacz i w tym stadium flo zapodasz wilgotność powyżej 60% to masz pleśń w topach murowaną. Więc skoro masz teraz 45% a nie masz gdzie przenieść sadzonek to zostaw jak jest. Skończy się AK to wtedy wrzucisz do środka nawilżacz.
Grzybek35 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Teraz jest 55% ale zrobię stelaż na te małe z foli i zapodam tam mały taki nawilżacz na usb z czujnikiem i będzie git. Mam też ozonator który zabija wszelkie bakterie i wirusy wiec może i to pomoże. Zobaczymy dam znać co i jak.
bart85 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zostaw ta wilgotnosc na takim poziomie jak masz chlopie. Ja na wegu max do 55% dobijam i panny ladnie rosna 1
Recommended Posts