Ali1980 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Up Witam jest 46 dzień flo i pojawiły się pierwsze brązowe włoski z tyłu rośnie big bud auto ph 6 co 4 dni podlewam 700ml nawozy: canna flores,sensi bloom,pk13/14 i big bud temp. dzień 25 noc 19 wilg. 50% wg.opisu producenta za 10 dni powinna być ścinka ale cos mi się wydaje że nie za bardzo... ocencie sami
PanikaGoryla Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Widze jus las srogich topow pozdro Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
PanikaGoryla Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Haha ten bialy nalot to istna faza a nie azot Scooby kierowal sie pewnie kolorem roslin ciemnozielony oznacza ze jest go sporo Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
Ali1980 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Haha ten bialy nalot to istna faza a nie azot Scooby kierowal sie pewnie kolorem roslin ciemnozielony oznacza ze jest go sporo Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka no tak w sumie masz racje;-) a tak mniej więcej ile czasu bedzie jeszcze dojrzewac ten krzak?bo rosnie od chyba 12 stycznia mega długo mi to idzie
Ali1980 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Up Witam jest to 53 dzień flo temp.noc 20 , dzień 26 wilg. 50-55 fot. 9h światła 15h ciemni zaczeły ładnie szronić ścinka coraz bliżej lupa już zamówiona będzie co oglądać.Tylko coś mi się wydaje że jeszcze dwa tygodnie będą puchły bo na razie coś im to słabo idzie.Jutro bede podlewał jak myślicie podlać jeszcze nawozami czy już dać samą wode ew. z miodem? Na jednym ze zdjęć jest big bud auto od początku leci fot.13dzien 11noc i pól godziny w dół co 2 tyg. wsadziłem go z ciekawosci ile z niego wyjdzie przy tak małej ilości światła a ten maluch to durban poison 2.0 pełnosezonówka na out,jedna z wielu wysadziłem ją wcześniej i wyląduje na oucie wcześniej o 2-3 tygodnie niż jej siostry chce zobaczć czy będzie lepiej rosła , czy da większy plon i czy wogóle jest jakaś różnica w wysadzaniu wcześniej,lubie sobie poeksperymentować Jak myślicie na mojego boxa weg,250w/flo400w rośliny puszczone wolno, wsadzić 9 automatów w 11 litrowych doniczkach czy 16 w 5,7 litra chodzi mi o to który sposób dałby większy plon?ja jestem za wysadzeniem 16 auto może ktoś coś podpowie
Toksyna Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Daj lepiej Melase a poza tym ładne szczyty i juz niebawem kosa.
Scooby-Doo Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Coraz ładniej i tłusciej Co do ciemni , ja kilka razy zastosowałem ciemnię i wydaje mi się , że to działa - mimo wszystko Było więcej żywicy - chociaż napewno nie jestem obiektywny. Co do miodu to sam nie wiem , ale melasa jak najbardziej się sprawdza - jak napisał Toksyna Pozdrawiam
Ali1980 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2016 dzięki od razu się lepiej robi na duszy że wszystko jest ok co do miodu to sobie odpuszcze ale ciemnia będzie 48h, Smaku rozwaliłes mnie tymi 20 dniami myślałem że to szybciej pójdzie za 25 dni minie 4 miesiące od wysadzenia
Ali1980 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam 3 dni temu przy spisywaniu licznika pan z energetyki pytał się czy na posesji jest jakaś firma bo bedzie duży rachunek za prąd odpowiedziałem ze nie ma firmy i wode grzeje bojlerem ,rachunki się podniosły z 250 na 400zł w pierwszych dwóch miesiącach a w tych dwóch będzie 580zł zaznaczam że na tym jednym liczniku prądowym są 3 osoby dorosłe i jedno dziecko,panien jeszcze nie ściąłem ale sie zastanawiam czy nie będzie syfu z tego może ktoś coś miał podobnego więc prosze o koment
Recommended Posts