Pasjonista Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Takie pytanie mam -jak tą wodą ze studni podlewasz to nie jest ona trochę za zimna? Ogólnie to na pierwszy raz piękna zielenina bravo!!?
Ali1980 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 Takie pytanie mam -jak tą wodą ze studni podlewasz to nie jest ona trochę za zimna? Ogólnie to na pierwszy raz piękna zielenina bravo!!? Dzięki a co do wody to nie jest za zimna bo ze studni leci do bojlera a bojler podgrzewa wode i z kranu leci taka jak chce;-)
Ali1980 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 up Witam dzisiaj jest 30 dzień odkąd się pojawiły pierwsze włoski temp. dzień 25/noc 18 wilg. 50-55 nawozy pk13/14 sensi bloom i big bud co pieć dni leje 600ml nie mam wiatraka mieszającego w boxie czy warto go założyć? zastanawiam się czy wszystko jest wporządku czy te topki nie powinny być już większe na tym etapie uprawy?
PanikaGoryla Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Ladnie rozprowadzone bujne krzaki i nie sa wcale male
Ali1980 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 Ladnie rozprowadzone bujne krzaki i nie sa wcale male to pasuje robota
Scooby-Doo Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 @artur - wszystko bardzo ładnie , ale szkoda , że nie dałeś mieszającego. Pytasz czy warto ? Jak najbardziej warto. Jak tylko masz opcję odrzucenia mieszaka do boxa to odrazu go dawaj.Wtedy rośliny były by bardziej okazałe , choć i tak jest bardzo sympatycznie I na następny raz im szybciej dasz mieszający tym lepiej Pozdrawiam
Ali1980 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 @artur - wszystko bardzo ładnie , ale szkoda , że nie dałeś mieszającego. Pytasz czy warto ? Jak najbardziej warto. Jak tylko masz opcję odrzucenia mieszaka do boxa to odrazu go dawaj. Wtedy rośliny były by bardziej okazałe , choć i tak jest bardzo sympatycznie I na następny raz im szybciej dasz mieszający tym lepiej Pozdrawiam założyłem dzisiaj wentelator ale taki łazienkowy kanałowy wisi w narożniku boxa i dmucha w strone srodka boxa pod lampą tak może być?
Pasjonista Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Z tego co widze na jedmym ze zdjec to ze masz cool tube, ja bym załatwił sobie do tego 400W hpsa jakis wiekszy odblysnik , a te żarówy co masz sa nowe czy uzywane??? Ładna zielenina ;-)))
Ali1980 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 Pokaż jak to wygląda ? chcialbym dodac ze co 15 minut na 15 minut mi sie włącza tez wentylator ktory wyciaga powietrze podłaczony jest do filtra
Recommended Posts