Scooby-Doo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 @bart85 & Panika - Smaku radził Sebie , ale Pany spójrzcie który tam jest dzień flo ? Seby WR za kilka może naście dni skończy żywota. W tym stadium flo jak najbardziej można - nie trzeba - można usunąć kilka wiatraków przysłaniających co niektóre kwiaty. Ale ja i tak bym poodginał Pozdrawiam
bart85 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2016 No wlasnie ma troche wiecej dni
seba4240 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Tez się na tym trochę zastanawiałem czy usuwać czy nie ale dużo by mi to sumie nie dało światła, chyba, żebym ogolil topy całkiem górę. A co do wieku jak oglądam trichomy nic się nie zmienia. I tak dużo ingerencji mojej było lst i problem z peknieciem pestki to wystarczy.
SmakMaroca999 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 chłopaki dajcie na luz bo sie poczerwienilem jak to czytam "Haha no niezle. Skoro Smaku tak radzil to niesmiem podwazac jego opini ." Poszukajcie w zakonczonych indor jakie ja robilem gafy na poczatku kazdy dojdzie do tego etapu po swojemu ja tez czytalem i bralem krytyke na klate od ludzi ktorych do tej pory podziwiam jak widze ich projekty szkoda ze wiekszosc sie z tad wyprowadzila.Wiec rada dla was lepiej uczcie sie na swoich bledach.Pozdro i bez cukru Panika bede robil GL to wtedy bedzie cukier albo kwach :)Pozdro Ekipa!!!
PanikaGoryla Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Bez cukru ale jak ja moge podwazyc twoje zdanie Smaku przeciez to samo w sobie beka by byla
bart85 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam,Zgodnie z zapowiedzia upek przy podlaniu. Wszystko wydaje sie byc okej tylko dolne liscie zaczynaja pomalu zolknac, ale mysle, ze to kwestia wieku roslinek. Chyba ze maja za duzo papu - nastepne podlanie zrobie czysta woda Dzien 38 / flo 22Ta panna stoi z brzegu boxa i jest najwieksza, zajmuje cala szerokosc boxa i chyba z niej bedzie najwiecej tematu. Mocno oszroniona. Ta panna stoi w lewym rogu z tylu boxa i jak widac jest najmniejsza, lisciasta, ale za to bedzie miala jeden duzy szczyt (mysle ze okolo 10-12cm) i jakies boczne topki tez beda Prawie praktycznie nie ma na niej szronu. A to jest mutant z ktorego mialo nic nie byc Jak widac poradzil sobie calkiem niezle i tez troche tematu z niego zbiore Mocno sie szroni. A to calosc juz po podlaniu i spowrotem w boxie. 2
Scooby-Doo Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 A który to dzień Panie , bo nie napisał Pan Mnie najbardziej się podoba panna nr.2 bart85 - przecież to normalne , że dolne partie żółkną w tym stadium. Żółkną nawet szybciej , bo u mnie już w 20stym dniu zdarzały się blade wiatraki u dołu. Ogólnie rzecz biorąc bardzo fajne panny jak i grow Mam nadzieję , że z panelu raczej jesteś zadowolony i moja rada co do niego okazała się całkiem trafiona Pozdrawiam -Scooby aka Scorp
bart85 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dzien jest 38 / 22 flo - poprawilem wyzej Powiem tak... Panel jest zejebisty, ale trzy planty na ta powierzchnie z tym panelem to za duzo. Dlatego jestem ciekawy jak pojdzie z jednym sezonem w 9 litrach Co do plantow to tez najbardziej podoba mi sie 2 a to dlatego, ze bedzie duzy top, ale 1 tez niczego sobie Ale ta 2 ma liscie w wiekszosci oklapniete swoja droga ciekawe czy to wlasnie nie przez zbyt duzy scisk Dzieki za mile slowo 1
xOxKxOx Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Smakowite kąski może sam zainwestuje w taki oto panel
Scooby-Doo Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 @bart85 - poczekaj jeszcze kilkanaście dni dopiero tam się gęsto zrobi a przede wszystkim tłusto Panel powoli zaczyna robić furorę na forum hehehe Do kameralnych projektów , jak Twój czy mój , nie ma lepszej sprawy LED RULEZZ Pzdr -Scooby
Recommended Posts