lizard750 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Powierzchnnia zostanie ladnie wykorzystana
Keja Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam Was po Świętach najedzeni ? Czasami tak jest , że życie przynosi niespodzianki przez co zmieniamy różne rzeczy .U mnie się tak poukładało , że roślinka wróciła pod LEDy Myślę , że dla niej to nawet lepiej ;Dzisiaj mamy 43 dzień (zdj niestety troszkę gorszej jakości niż wcześniejsze wpisy ale postaram się to nadrobić przy najbliższym up'ie ) Temp 20-29 wilgotność 40-60 % 26.12 - podlanie( 2,5 ml Bloom +1ml Root + 1ml Zyme ) po 6 dniach suszy gdzie już były naprawdę mocno opadnięte listki . Zdjęcia zrobione na następny dzień od podlania ;P
Keja Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2015 Mam smutna wiadomość z przyczyn ode mnie nie zależnych musiałam w ściąć moją dziewczynkę w 46 dniu ... Ponieważ nie było co mówić o paleniu jej postanowiłam zrobić z niej masełko i ciastka . Przepis znajdziecie tutaj https://trawka.org/topic/34987-kruche-ciasteczka-z-kawalkami-czekolady-kakao/ Tutaj jeszcze mam zdj łodygi ( była bardzo gruba ) i korzeni /admin - linki do zdjęć wygasły/ Pozdrawiam wszystkich serdecznie , dziękuję za Wasze rady i to, że tu zaglądaliście
seba4240 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Szkoda trochę mogła jeszcze mocno przytyć. Gratulacje i smacznego
Keja Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Mi też było bardzo smutno ale mus to mus . Może za jakiś czas uda mi się zrobić nowy projekt do końca to napewno wrócę z nowa relacja
Recommended Posts