Ambasadorka Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 automatów się nie trenuje, to powoduje im stres który się odbija w plonach.
Keja Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2015 myślę ze w tym boxie nie ma innej możliwości więc nawet jeśli plon będzie trochę mniejszy trudno ,ciesze się ze wgl mam możliwość opiekować się roślinką
lizard750 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nawet jak sie odbije na plonie to i tak zdobedziesz doswiadczenie regulary w pc ? Hmmm moze jakis critical z scrogiem rozmarzylem sie... ;D
seba4240 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Oj nie zawsze wyjdzie gorzej trening na auto. Powinna mieć już chyba 33 dzień z tego co się nie mylę chyba, że to są fotki wcześniejsze. Jak tam zapach ?
Keja Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2015 Oj nie zawsze wyjdzie gorzej trening na auto. Powinna mieć już chyba 33 dzień z tego co się nie mylę chyba, że to są fotki wcześniejsze. Jak tam zapach ? Seba masz 100 % racji punkt dla Ciebie za spostrzegawczość ^^ pomyliłam się wpisując dni ale już wszystko poprawione Fotki są aktualne robione i wstawianie na bieżąco Zapach leeedwo wyczuwalny, powiem tak jak ktoś wie o co chodzi to poczuje , jak nie miał styczności to nie zwróci uwagi jeszcze ^^
Scooby-Doo Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Trening na auto nie za bardzo wychodzi na dobre. Ale wprawiona ręka sobie poradzi -a widzę że takową masz Powodzenia
Keja Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 20.12 - woda 800 ml + nawozy ( 1,5 ml bloom + 0,5 ml root + 1 ml zyme) Z moich obserwacji wynika, że roślinka całkiem dobrze radzi sobie z tym LST. Idzie prężnie Zaczęło się robić gęsto więc temp trochę wzrosła ( dzien ok 27 ,5 C, noc ok 19 C)Sami oceńcie : dzien 36 najbardziej po prawej głowny szczyt Tak to wygląda od góry , jak widzimy zapowiada się ok 12 szczytów ( + kilka mniejszych które skrywają sie pod liścmi ) z perspektywy głównego ( który tutaj jest najbardziej wysunięty na prawo ) : no i na koniec moje ulubione z serii , czyli główny szczyt na przybliżeniu : No i obserwując liście strzelam , że mam przed sobą roślinkę z przewagą sativy - czyli to co tygryski lubią najbardziej Jak Wy obstawiacie?
seba4240 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Niech kwitnie i będzie gitarka próbuj tylko szczyty wyrównać
PanikaGoryla Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 nie jestem taki pewien czy to napewno sati bo listki ma grube hihi Ładnie to idzie jaka realna moc lampy?
Recommended Posts