Siema 👊 i to jest drugi dzień po treningu a zobaczcie jak ładnie dziewczyny się pozbierały i tworzą już nowe przyrosty. I nie chce ich pozbawiać za dużo liści bo strasznie może zwolnić fotosynteza dlatego czekam aż bardziej wyjdą boczne odrosty. Ale już mogę powiedzieć że mocne geny mi się trafiły co z resztą przestało mnie dziwić co do genetyki od THC-THC 😉 I składam wszystim życzenia świąteczne wesołych świąt smacznego jajka i mokrego śmingusa 💦
VID_20260405_184619.mp4
Elo👊 no nie ma co gadać bo ten aktywator od GHE pro Bloom do organiki jest mega wypas 💪 i dwa dni od podania widać dosłownie efekty a trichomy to wysypują się na liściach wiatrakowych 😉😅👊
W tym odcinku pokazuje jak młode poradziły sobie po treningu i opisuje co będę robił w następnej kolejności 👍 zostaw Like i komentarz za co z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie 👊
I taka moja rada żebyś przy następnej uprawie zaczął stosować mikroryze i trichoderme to są grzyby które pomagają w utrzymaniu zdrowych i silnych korzeni. Do tego mikroryza zwiększa objętość systemu korzeniowego nawet dwukrotnie co powoduje większy pobór wody i substancji odżywczych. A trichoderma rozkłada je szybciej i ułatwia do nich dostęp a do tego broni system korzeniowy przed patogenami jak pleśń 😉💪👍
Jak to sezony to idzie wszystko uratować tyle że jak chcesz zrobić scrog to te cztery sztuki rozerwały by ci goxa 😅 zobacz u mnie na twoje czy na mój kanał na YT i ja mam aktualnie 3 sztuki w namiocie 70×140cm i boję się trochę o plechę bo Skunki są mega gęste. Radzę ci z doświadczenia że dwie sztuki w tych donicach to max co bym tam wsadził 😉
Recommended Posts