Scooby-Doo Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ścinka poszła w niedzielę. Ostatni up z fotkami po wyjeździe teściów
Scooby-Doo Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2015 @seba - napisałem wcześniej co i jak.
Scooby-Doo Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2015 Teście wyjechali więc czas na ost. up. Niestety nie mam już wagi , popsuła się franca Critical ewidętnie zbyt szybko pyknięty i nie doszedł do końca ( przez teściów ) Ścinka w 66 dniu. Temat średnio kopliwy. Nie ma co porównywać z Amnesia......no ale coż , bywa. Praktycznie cały susz którego wyszło jakieś 30 może troche wiecej oddany w dobre ręce.....mnie on kompletnie nie odpowiadał. Niżej kilka fotek , tylko kilka bo córcia robiąc zdjęcia Świąteczne pokasowała ich troszkę. Critical+ Harvest Dzięki Wszystkim za uwagę , komentarze i udział w moim temacie Temat do zamknięcia i zapraszam do następnego GJ : https://trawka.org/topic/34973-ledsunspect180w93wroyaldwarfrqs-autopurplenlbulk/ Pozdrawiam 2
Scooby-Doo Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2015 @bart85 - no ładne , ale gdyby Critical mógł pobyć jeszcze 2 lub 3 tygodnie to topki byłyby ładniejsze i napewno działanie było by inne @Dzik - no powim Ci , że łodyga gruba jak kciuk -męski kciuk @PanikaGoryla - Dzięki kolega się ucieszył jak dziecko ja trochę mniej......bo ścinka co najmniej kilkanaście dni za wcześnie
Recommended Posts