Plantator Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 Dostały troszku reg,p-boosta,top boostera ph 6.3 temperatura 22-27 st. wilgotność 40-65%. Wydaje się że będzie z tym problem tzn. wilgocią?. OGKush jest już duży jak truskawka widać w nim siłę do rośnięcia nawet pod ledem☺. Pozdro?
reksio Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 zaczynam miec chrapke na te truskawki, ciekawi mnie zapach i jak bedzie smakowac. u mnie podobnie z wilg. wyciag wilgoci smiga 24h, wylewam po dwa litry wody kazdego ranka a wilgotnosc dalej 65% u dziewczyn a w domu ponad 70%. taka pogoda... bede trzymal kciuki za bezdeszczowwa pogode.
Plantator Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Dzięki Reksio jak nie wilgoć jesienią to temp. latem i tak w kółko też życze bezdeszczowych dni?. O zapachu truskawki teraz powiedziałbym że pachną poziomkowo taki zapach jakm u mojej mamy w ogrodzie przy malinach, truskawkach, porzeczkach bardziej taki zapach świerzych krzaczków a nie owoców naprawde kolorowo pachnie w led ogródku? wogóle ten ogródek to jest kolorowy?. Pozdro?
reksio Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 poziomki, truskawki i maliny powiadasz. hmmm. Malina.
Plantator Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam szanowne towarzystwo☺ Toksyna,przezorny nie dało się tym razem zdjęć bez leda przeszkodziły warunki techniczne?. Roślinki rosną mają się dobrze , troszke lampe podniosłem teraz są na około 30-35cm oświetlają wszystko ładnie pomału zaczynają się wyginać w kierunku paneli. WEG 27/15 FLOW Pozdro? 2
Miś Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Też czekam na fotki zieleniny ,puki co
seba4240 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Elegancko mógłbyś następnym razem też normalnym świetle dodać ?
Scooby-Doo Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 chociaż widzę , że tu oryginalny nie jestem ale co tu więcej pisać jak wszystko idzie tak elegancko Piękne zdrowe i ( co normale pod LED'em ) równe doopeczki
PanFarmer Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 czekałem na twojego upa bo jest na co popatrzeć hehe tylko szkoda ze znowu z ledem ;/ brakuje zawieźć oko na piękna zieleń ale widać wszystkie rosną ładnie powodzenia do mety
Recommended Posts