Big Plant Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2015 #37 dzień (22/15) 4 panie ładnie kwitną, jedna coś się zblokowała ale powolutku się odblokowywuje, myślę żeby zrobić jej flusha(ostatnia fotka). Podlewam je na zmianę woda/explode(pół dawki 0,5ml na 1l). Zblokowana:
SmakMaroca999 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 tak przplucz i magnez i calcium podaj i stosuj nawozy na kwitnienie juz zadnych o duzym stezeniu azotu. 1
Big Plant Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 #44 dzień (22/22) Pani po bloku wystrzeliła w górę i zaczyna kwitnąć, reszta tak jak widać, sa lepsze i gorsze osobniczki. Od tygodnia zacząłem z LST, lekko oskubałem je ponownie.
rutekkarolinka Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Bardzo miły widok dla oka, oby tak dalej i do przodu!
Big Plant Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 #50 dzień (22/28) Zrypałem sprawę, bo nie potrzebnie podlewałem je tym explodem, tak sobie przeczytałem jeszcze raz etykietę i jest jak byk, że stosować w zaawansowanym stadium kwitnienia. Teraz przyblokowało inną osobniczkę, która prowadziła od samego początku ale już od tygodnia stoi w miejscu i zaczęła żółknieć, dwa dni temu zrobiłem jej flusha i chyba pomogło. Oto ona: Ta trzyma się lepiej bo ciągle puchnie lecz od góry coś zaczyna żółknieć i zaczęła brązowieć. Grupowe: Jednym słowem zawaliłem z tym explodem... już go nie dodaję więcej. Temperatura 24*C/17*C
itaka Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 nie jest źle,jak zauważysz że nowe liście żółkną to rób flush'a
Big Plant Opublikowano 15 Września 2015 Autor Opublikowano 15 Września 2015 #57 dzień (22/35) Coś tam się dzieje, zauważyłem małe robaczki w podstawkach przy dziurkach od doniczek gdzie widać śladowe ilości wilgoci, wydaje mi się, że to nic groźnego tylko jakieś wilgociówki. Topy ładne oblewają się żywicą, liście aż się kleją, zapach mega choć zmienił się trochę, podlewam od dłuższego czasu.samą wodą.
Gość Bio Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 O robaczki sie nie martw mi w podstawkach sobie plywaja Daj nastepnym razem zdjecia bez hps'a Ale ładnie juz zaczynaja wygladac. Pozdro
Big Plant Opublikowano 17 Września 2015 Autor Opublikowano 17 Września 2015 Według opisu pestek wynika, że powinienem już je ścinać ale wydaje mi się, że powinienem je jeszcze przytrzymać, no może oprócz jednej. Co robić? Ściąłem tą gotową, wyszło 56g mokrego, topy mega oblane żywicą, jeszcze zostawiłem kilka małych szczytów z dolnych partii, które są jeszcze białe. Nie chciało mi się zbytnio trymować, zrobiłem to zgrubsza.
Recommended Posts