4d4m Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witam, jestem świeżak na forum więc nie bijcie jak będę coś robił nie tak.Nasiona: 1x NEPALxHINDU KUSH, 1x MEXICAN SATIVA, 1x no namePodłoże: Ziemia spod pokrzyw wymieszana z ziemią ze spota i sklepu.Nawozy: Biohumus Extra, ziemia podsypana magnezem z czymś do odkwaszania gleby (niewielka ilość)15 maja wsadziłem do wody pestki: 1x NEPALxHINDU KUSH, 1x MEXICAN SATIVA, no i 1x no nameWiem, że trochę się pośpieszyłem ale bałem się, że potem może być za późno.Pomidorki stały początkowo przez 16 dni w prowizorycznym boxie (niestety brak zdjęć).Na spota zostały przeniesione 1 czerwca. Trochę się z tym pośpieszyłem bo przez kolejne kilkanaście dni pogoda nie dopisywała ale wychodzimy na prostą Niestety nie mam zdjęć z początkowego okresu bo nie myślałem, że będe korzystał z forum.Na dniach zamierzam zamówić automaty ze strony światkonopii (nie bijcie jeżeli nie można podawać strony) zaufana? Odmiany to:SHAMAN x3MAROC x3DAMNESIA AUTO x3Co o nich sądzicie ? Z mojej strony to wszystko, nie wiem co jeszcze mógłbym napisać. Liczę na Waszą pomoc Pozdrawiam.Zdjęcia z 7 czerwca:NO NAMENEPALxHINDU KUSHMEXICAN SATIVAZdjęcie NO NAME z dziś tj. 14 czerwca ( Nepala i Lemona wrzucę na dniach )NO NAMECzy ktoś jest w stanie okreslić czy to autamat czy sezonówka ? 2
Sasquatch Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Siema Mamy drzewka na Out w tym samym czasie wysadzone i przeniesione na spota. Tyle że moje zamiast boxa stały na parapecie i są mniejsze a później pogoda też nie dopisywała. Powodzenia!
4d4m Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Na dniach dodam więcej zdjęć i dojdzie kilka krzaczków bo kolega musi wyjechać i przekaże mi swoje maleństwa (te same odmiany).
Dzik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 daję lajka za odmiany czy NN to auto jest ciężko stwierdzić, lekko przechylam się ku auto, ale wszystko możliwe ja sadziłem początkiem kwietnia i nie narzekałem że wcześnie, gdyby się dało wysadzał bym wcześniej, im wcześniej tym lepiej zobacz do growlog np. @MlodySieUczy, i porównaj jakie ma teraz i jakie za miesiąc a będziesz wiedział OCB 1
4d4m Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam. Jutro postaram się wstawić świeże zdjęcia kwiatków.Mała zmiana dotycząca pestek, które chce zamówić:White-widow FEM AUTO x3Speed-bud FEM AUTO x4Co o nich sądzicie? Dobry wybór? Zdążą dojść ?A może jakis doświadczony grower poleci mi coś innego?Pozdrawiam
Macky Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Trochę późno ale jakiś szybki automat jeszcze zdąży Patrz po szybkości i czy dedykowany na outdoor...
SmakMaroca999 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 speed bud auto wyrobi sie napewno do konca wrzesnia mialem w zeszlym roku na ogrodzie tez sialem w koncowce czerwca i okolo 20wrzesnia byl finisz.
4d4m Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam, przepraszam za opóźnienione zdjęcia ale niestey coś mi wypadło i tak wyszło. Do gromadki dołączyły pomidorki kolegi tak jak wspominałem wcześniej więc rodzinka się powiększyła . MEXICAN SATIVA NEPALxHINDU KUSH NO NAME No i kolej na krzaczki, które przygarnąłem NEPALxHINDU KUSH (coś go zjadło troszku) MEXICAN SATIVA I 2X MEXICAN SATIVA które póki co nie dawały sobie rady u kolegi ale postaram się to naprawić Od 5 dni pogoda strasznie nie dopisuje, ciągle pada i brak słońca Krzaczki od od wykiełkowania 34 dni. Pozdrawiam
SmakMaroca999 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 czemu takie doly glebokie przy duzej ulewie baseny bedziesz mial a rosliny w workach lto ta woda bedzie wolniej schla nawet jesli sa dziury w workach.Pozdr. i z Fartem
Recommended Posts