nadyushka Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Jak myślicie, kle topów, gramów suszu albo świeżej musiałby zjeść człowiek by się 'upalić'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Witam. THC rozpuszcza się w tłuszczach i alkoholu. Sam top spowoduje tylko lekką niestrawność i nie wywoła żadnego efekty psychoaktywnego. Tutaj artykuł na temat jedzenia Produkt Konopny - Procesy obróbki cieplnej i inne ciekawostki z Konopnej Kuchni Jedzenie Konopi - czyli przyjemna Faza jedzenia I jako to że jest to Twój pierwszy temat wypadałoby się przywitać i poprawnie zadać pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harnaś Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 A jak zjem topa i popije np setką wódki to co wtedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Wiem, że z tostem działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Aby zadziałało musi zostać podgrzane i połączone z tłuszczem lub alkoholem. Dlatego masło gotuje się tak długo, a grass do nalewki musi być podgrzany również przez pewien czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadyushka Posted June 1, 2015 Author Share Posted June 1, 2015 kiedyś w jakimś filmie dokumentalnym słyszałam, że roślina produkuje thc by chronić się przed roślinożernymi zwierzętami, więc chyba w pewnej ilości może podziałać psychoaktywnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Ta opierdol całą roślinę jak krowa na polu Masz pełno przepisów, nawet na szybkie masło z 2 gram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herluger Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Ja w zeszłym roku zrobiłem tak : wziąłem kromkę chleba , posmarowałem masłem i położyłem świeżo zerwanego topa , a potem to zeżarłem . 20 minut pózniej bylem na haju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.