Skocz do zawarto艣ci
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

foto-auto-ultimate-recenzja-nasion-konopi-1.jpg

Auto Ultimate to niezawodna, automatycznie kwitn膮ca odmiana konopi, kt贸ra cieszy si臋 stale rosn膮c膮 popularno艣ci膮 w艣r贸d hodowc贸w zar贸wno pocz膮tkuj膮cych, jak i do艣wiadczonych. Odmiana ta zosta艂a zaprojektowana z my艣l膮 o wydajno艣ci, 艂atwo艣ci uprawy i pot臋偶nym dzia艂aniu,聽dzi臋ki czemu聽ma wiele do zaoferowania ka偶demu, kto szuka solidnych plon贸w i wyj膮tkowych dozna艅.

Auto Ultimate - czym wyr贸偶nia si臋 ta odmiana?

Jedn膮 z g艂贸wnych zalet Auto Ultimate jest jej solidno艣膰 i wysoka wydajno艣膰. Ta automatycznie kwitn膮ca odmiana ro艣nie szybko i zdrowo, bez wzgl臋du na warunki, co czyni j膮 naprawd臋 doskona艂ym wyborem dla hodowc贸w o r贸偶nych poziomach do艣wiadczenia. Ro艣lina ta mo偶e dorosn膮膰 do imponuj膮cych rozmiar贸w, tworz膮c d艂ugie, ci臋偶kie p膮ki pokryte g臋st膮 warstw膮 偶ywicy.聽Auto Ultimate 艂膮czy w sobie niebywale 艣wie偶y, owocowy aromat z subtelnymi nutami korzennymi i ziemistymi. P膮ki tej odmiany pachn膮 intensywnie cytrusami i limonk膮, co nadaje im bardzo charakterystyczny i atrakcyjny zapach. Po wysuszeniu p膮ki wci膮偶 zachowuj膮 intensywny aromat cytrus贸w, kt贸ry przypomina atmosfer臋 holenderskich kawiarni. W czasie palenia mo偶na wyczu膰 r贸wnie偶 delikatne nuty kawy, co dodaje tej odmianie unikalnego smaku. Je艣li cenisz sobie wysok膮 jako艣膰 i lubisz eksperymentowa膰, to Auto Ultimate na pewno jest pozycj膮 godn膮 uwagi.聽

Jakie s膮 najwa偶niejsze walory Auto Ultimate?

Auto Ultimate ro艣nie szybko i osi膮ga imponuj膮ce rozmiary, co czyni j膮 idealn膮 odmian膮 dla hodowc贸w poszukuj膮cych du偶ych plon贸w. Ro艣lina mo偶e dorosn膮膰 nawet do 1,5-2 metr贸w wysoko艣ci, tworz膮c bardzo g臋ste ga艂臋zie boczne, kt贸re r贸wnie偶 mog膮 by膰 obfite w p膮ki. W odpowiednich warunkach hodowlanych Auto Ultimate powinna聽przynie艣膰 plony si臋gaj膮ce nawet 1000 g/m2, co czyni j膮 jedn膮 z najbardziej wydajnych odmian automatycznie kwitn膮cych dost臋pnych na obecnym rynku. Dzia艂anie Auto Ultimate jest zr贸wnowa偶one, oferuj膮c u偶ytkownikom zar贸wno energetyzuj膮cy, jak i relaksuj膮cy efekt. P膮ki tej odmiany zawieraj膮 naprawd臋 spor膮 zawarto艣膰 THC, co przek艂ada si臋 na silny, intensywny haj. Efekt ten jest pocz膮tkowo pobudzaj膮cy psychicznie, a nast臋pnie stopniowo przechodzi w przyjemne uczucie relaksu fizycznego. Dzi臋ki swoim w艂a艣ciwo艣ciom Auto Ultimate znalaz艂a uznanie zar贸wno w艣r贸d u偶ytkownik贸w rekreacyjnych, jak i medycznych. Dzi臋ki temu spektrum jej zastosowa艅 jest bardzo szerokie.聽

O czym pami臋ta膰 przed zakupem Auto Ultimate?

Genetyka Auto Ultimate zawiera po艂膮czenie najlepszych cech jej rodzic贸w. Wywodzi si臋 ona od oryginalnego fotoperiodycznego The Ultimate oraz bestsellera Auto Mazar. Dzi臋ki temu po艂膮czeniu odmiana ta dziedziczy fenomenaln膮 wydajno艣膰 i solidno艣膰, gwarantuj膮c plony na topowym poziomie. Wa偶n膮 cech膮 Auto Ultimate jest jej uniwersalno艣膰 w zakresie metod uprawy. Mo偶na j膮 hodowa膰 zar贸wno w glebie, jak i w systemach hydroponicznych czy recyrkulacyjnych systemach wodnych. Co wi臋cej, odmiana ta radzi sobie zar贸wno w warunkach indoorowych, jak i outdoorowych, co sprawia, 偶e jest idealnym wyborem dla hodowc贸w o r贸偶nych gustach i mo偶liwo艣ciach hodowlanych. Nasiona konopi Auto Ultimate s膮 produkowane przez renomowany holenderski seedbank Dutch Passion a w Polsce mo偶na t膮 odmian臋 kupi膰 u lokalnego dystrybutora tej marki na thc-thc. Kupuj膮c w艂a艣nie tam ten produkt b臋dziesz mia艂 pewno艣膰 oryginalno艣ci tej genetyki.

Warto zaznaczy膰, 偶e Auto Ultimate wymaga pewnych聽technik hodowlanych, aby osi膮gn膮膰 maksymaln膮 wydajno艣膰. Hodowcy mog膮 zastosowa膰 r贸偶ne metody,聽do kt贸rych zaliczamy chocia偶by聽Low Stress Training (LST) czy supercropping, aby kontrolowa膰 wzrost ro艣liny i kszta艂towa膰 jej struktur臋. Podpieranie p臋d贸w r贸wnie偶 jest rekomendowane, aby zapobiec ich z艂amaniu pod ci臋偶arem rosn膮cych p膮k贸w. Istotne聽jest r贸wnie偶 monitorowanie poziomu wilgotno艣ci gleby i regularne dostarczanie optymalnej ilo艣ci wody i sk艂adnik贸w od偶ywczych. Auto Ultimate mo偶e by膰 wymagaj膮ca w zakresie zasob贸w, szczeg贸lnie gdy osi膮ga spore rozmiary i wytwarza obfite p膮ki. Dlatego te偶 nale偶y starannie dostosowa膰 dawkowanie nawoz贸w do wymaga艅 ro艣liny, aby zapewni膰 jej optymalne warunki wzrostu i plonowania.

Jakie聽s膮 kluczowe聽zastosowania Auto Ultimate?

Auto Ultimate聽cieszy si臋 spor膮 popularno艣ci膮 w艣r贸d hodowc贸w, a tak偶e ma 艣wietne perspektywy na przysz艂o艣膰. Jej niezawodno艣膰, solidno艣膰 i imponuj膮ce plony sprawiaj膮, 偶e jest to odmiana, kt贸ra b臋dzie nadal przyci膮ga膰 uwag臋 i zyskiwa膰 nowych fan贸w na ca艂ym globie. Odmiana ta jest r贸wnie偶 intryguj膮ca dla producent贸w koncentrat贸w, albowiem wytwarza wiele lepkich kwiat贸w, kt贸re s膮 doskona艂e do ekstrakcji r贸偶nych produkt贸w konopnych. Dzi臋ki swojemu wyj膮tkowemu aromatowi i wysokiej zawarto艣ci 偶ywicy, Auto Ultimate mo偶e by膰 wykorzystywana do produkcji olejk贸w, wosk贸w, czy innych koncentrat贸w, kt贸re ciesz膮 si臋 coraz wi臋ksz膮 renom膮 w艣r贸d u偶ytkownik贸w konopi.

foto-auto-ultimate-recenzja-nasion-konopi-2.jpg

foto-auto-ultimate-recenzja-nasion-konopi-3.jpg

foto-auto-ultimate-recenzja-nasion-konopi-4.jpg

foto-auto-ultimate-recenzja-nasion-konopi-5.jpg

• Upvote 3
  • Downvote 1

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Reply to this topic...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Wpisy na blogu

• Nowe tematy

• Nowe posty

• Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢 Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢 Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢 Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢 Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢 Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢 Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢 Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢 Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢 Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢 Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢 Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢 Dzisiaj dziewczyny wskoczy艂y na 100% i w sumie jestem troch臋 z艂y bo mog艂em to zrobi膰 jakie艣 dwa tygodnie temu馃槨 chocia偶 z drugiej strony ciekawe czy lampa nie pali艂a by li艣ci 馃 Ale ten dylemat zostawi臋 na drug膮 upraw臋 i przy pierwszych prefloerach 75% i po dw贸ch tygodniach 100% i wiadomo 偶e jak b臋dzie co艣 si臋 dzia艂o z ro艣linkami to zjad臋 w d贸艂 馃槄馃槈 i dzisiejsze foty i nast臋pne wrzuc臋 jako艣 za tydzie艅 chyba 偶e co艣 si臋 stanie to szybciej 馃憤馃憢
    • Tak 偶e co do lampy s艂uchaj Rysia i zagl膮daj co jakie dwie-trzy minuty i obserwuj reakcje ro艣lin i jak nie b臋dzie pali膰 li艣ci to zostaw 馃憤
    • Stary to zale偶y od ciebie ja u siebie ods艂aniam szczyty jak widz臋 偶e jest mocno zas艂oni臋ty ale zawsze jest jakie艣 ryzyko 偶e wkurwisz ro艣link臋 i wyskocz膮 jej jajca. To jest twoja kalkulacja czy chcesz 偶eby szczyty by艂y do艣wietlone czy nie i nie musisz odrazy ciacha膰 bo mo偶na zawsze je podwin膮膰 a i ciebie jest o co馃槈馃槄 i te偶 藕le nie zrozum bo ja og贸lnie tak jako艣 od dw贸ch tygodni od pierwszych preflower贸w je prowadz臋 tak 偶e obrywam im li艣cie 偶eby szczyty by艂y do艣wietlone. Ale ju偶 kurwa jestem z艂y bo lamp臋 mog艂em wcze艣niej da膰 na fula jakie艣 dwa tygodnie wstecz a zrobi艂em to dopiero dzisiaj 馃が. Ale mam nauczk臋 na drugi raz, jak wychodz膮 pierwsze preflowery to pi razy oko po dw贸ch tygodniach na maxa jedziemy 馃榿馃馃暫
    • Ja bym tam nic nie ci膮艂. Daj im spokojnie rosn膮膰. Najwy偶ej na p贸藕nym kwitnieniu mo偶na li艣cie powycina膰, to wilgotno艣膰 troch臋 obni偶y. Mniejsze ryzyko ple艣ni. Na razie lampa na full i nawozy na kwitnienie. A automaty "55" dniowe zawsze mozna wcisn膮膰 zaraz po tych i na 艣wi臋ta b臋d膮 gotowe.
    • Ja m贸wi臋 o tych g贸rnych li艣ciach, wiatrakowe ( o ile dobrze rozumiem, sa takie wi臋ksze a tu偶 nad nimi wyskakuj膮 mniejsze i czesto z topami ) bo zas艂aniaj膮 du偶o szczytowych top贸w, kt贸re s膮 poprostu ni偶ej. Jest poprostu za ciasno dlatego pytam czy to co艣 przycina膰 czy nie. Jest za ciasno tak jak Rysiu m贸wi ale teraz ju偶 na to wiele nie poradz臋. Ps jak my艣licie uda si臋 jeszcze waln膮c ma艂e automaty 55 dniowe, w tym sezonie?
  • Gallery Statistics

• Images
      64.4 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatno艣ci link do Polityki Prywatno艣ci RODO - Strona tylko dla os贸b pe艂noletnich, 18+