Myślę ze sie zbierze. Dał bym stymulator korzeni przy następnym podlewaniu i cos na stres. Nie wiem co z twojej lini tam masz dokladnie. Ja używam Alg-a-Mic w sytuacjach stresowych.
Powodzenia, trzymam kciuki
21 DZIEŃ.
Niestety podczasz przesadzania miałem duży problem z wyjęciem bryły korzeniowej z małej doniczki, jako pierwsza poszła TROPICANNA BANANA, mocno pokiereszowałem jej bryłę korzeniową i korzenie, dotychczasz szła najlepiej z wszystkich 6 i była największa najbardziej rozwinięta. Tak wygląda po 2 dniach od przesadzenia, mocno dostała w kość, mam nadzieję że to wytrzyma i się jeszcze odbuduje bo najbardziej mi na niej zależało. Przy następnych już rozcinałem nożem doniczki i było ok. Jak sądzicie będzie coś z niej jeszcze?
Siema 👊 co do wody to tylko przez destylarnię lub filtr odwróconej osmozy zabijesz EC. Sam teraz zamawiałem filtr odwróconej osmozy bo moja wodą w kranie na 800ec. A jak będziesz walić kranową to będzie ci się kamień zbierał i tak zwany film czyli śluz bakteryjny będzie ci się zbierał. Ja tak lałem na początku ale co dwa tygodnie musiałem czyścić octem nawilżacz.
Recommended Posts