intoksynator Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Opublikowano 25 Maja 2015 hehe, bez przesady wbrew pozorom to bardzo proste zresztą chyba napiszę poradnik jak zrobić coś takiego na forum, bo całość projektu zamknęła się w 3$ z wysyłką (oczywiście z chin) a to wiele taniej niż nawet najtańsza stacja pogodowa
zasobnik Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 to ja poproszę o taki poradnik Chętnie znowu pobawię się w elektronika Dawno temu udało mi się zrobić efekt gitarowy FUZZ Z własnych części z nintendo, telewizorów i radi
emes Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Witam zresztą chyba napiszę poradnik jak zrobić coś takiego (...) Nie chyba tylko napisz w wolnej chwili ... na pewno pare osob skorzysta Juz sprawdzilem i te 3 moduly wyniosa mnie Ł6 ... fazowo byloby sprawdzac temp i wilgotnosc na telefonie Gratki
Broda Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Mnóstwo osób skorzysta ;D ! Sam ostatnio rozmyślałem jakby sobie zmontować jakąś stację pogodową na arduino ale wiedza teoretyczna a raczej jej ilość mnie przerosła znalazłem fajne "kostki" na bluetooth pod androida ale póki co strasznie to to drogie.
Sasquatch Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Ten poradnik to dobra sprawa. Gdyby skonstruowanie tego było w granicach moich możliwości to chętnie skorzystam, bo nie znam się na tym
intoksynator Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Opublikowano 26 Maja 2015 w takim razie jutro wstawię poradnik "krok po kroku"
bart85 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Krzaki sa mistrzowskie Tak jak wspomnial @scorp nawilzacz wywal bo mozesz tylko przysporzyc sobie problemow. Czujnik kozak Cos wspomniales o poradniku, mozna go gdzies znalesc?
intoksynator Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 Wybaczcie opóźnienie, jak pale to nie mam siły na nic poradnik już jest, znajdziecie go tutaj: https://trawka.org/topic/34278-czujnik-wilgotnosci-i-temperatury-z-wi-fi-arduino-esp8266-dht11/ @bart85 dzięki
Recommended Posts