-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Mega 👊 ja mysle że te moje zawaliłem azotem a do tego warunki mam u nich naprawdę średnie a najbardziej chodzi o temperaturę. Po pracy wstawie aktualizacje ale mam juz nowy plan. -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Siema. Dziś dzień kosy przypadł Guavy i Fat Bastard. Guava hybryda ale kwiatostan mocna sativa plus porażenie azotem z początku odbiło się na takim stanie rzeczy, nadrabia za to dziewczyna ilością trichomów. Fat Bastard jak zwykle jest śliczną Indicą , ciężki strasznie,kwiaty jak szyszki,twarde i oblepione trichomami. Kolejne godziny polecę trym a w międzyczasie będę popalać Gorilla Cookies. Wyniki wagowe dla ogółu wrzucę ale ja osobiście mam ambiwalentny stosunek do ilości, oczywiście jeśli mieści się w granicach mojej tolerancji. -
Mały update. Gorilla Cookies wysuszona i waga ostateczna 232g. Pozostała dwójka za około tydzień wynik. W workach jakieś 10 do 12 tyg i można próbować. -
Duży osuszacz w boxie ma jeszcze jedną wadę, strasznie podbija temperaturę. Przydatne w piwnicach itp, najlepiej na dzień dzisiejszy kupić dedykowany jak mówisz. Łatwa instalacja i źródło ciepła po za boxem. Kolejna sprawa to dobrze dobrany wyciąg i mieszaki w bicie bo bez tego żaden osuszacz nie da rady.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.4 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts