Sasquatch Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Kolejny się pali do wycinania liści. Będę cały czas twardo stał przy swoim. Moim zdaniem wycinanie nie ma sensu bo w końcowej fazie życia roślinka pobiera z liści pokarm i sama je uśmierca. Wycinaj tylko żółte i uschnięte liście. Tym bardziej, że masz automata. Po co chcesz go stresować? Natura zrobi swoje, pozwól jej rosnąć A tak po za tym to miód malina Pozdro 1
RamzesNL Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Opublikowano 21 Maja 2015 liście poobcinałem te lipne tylko i te co najwięcej zasłaniały, po obniżeniu paneli krzak zaczął fajnie puchnąć jutro wrzucę foty. Zakupiłem dziś dwie pestki royal dwarf auto ,quick one auto mam plan wrzucić je do boxa na 2 , 3 ty i na balkon czy to dobry pomysł czy lepiej je zostawić w boxie ?
RamzesNL Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 UP 68 dzień 43 flo ogólnie topki fajnie puchną , te liście mnie trochę niepokoją takie dziwne ,a ten przy szczycie to się chyba troszkę od lampy przyrumienił,
Sasquatch Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Piękny krzaczor. Jeszcze trochę i Teraz zobaczysz jak przytyje twoja panienka
greenmouse Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 bardzo dobrzę jest jak zaczną puchnąć to będziesz miał na gałązce jeden, wielki top. Jak na moje kolor liści może mieć coś wspólnego z długością fal LEDów. Ale ja się nie znam
Sasquatch Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 liście poobcinałem te lipne tylko i te co najwięcej zasłaniały, po obniżeniu paneli krzak zaczął fajnie puchnąć jutro wrzucę foty. Zakupiłem dziś dwie pestki royal dwarf auto ,quick one auto mam plan wrzucić je do boxa na 2 , 3 ty i na balkon czy to dobry pomysł czy lepiej je zostawić w boxie ? Jeśli nie boisz się temperatury w boxie latem to zostawiaj. Jeśli balkon masz od strony południowej to mogą zostać na balkonie. A najlepiej jakbyś znalazł jakąś polankę, gdzie w dzień jest dużo słońca i tam je wywalił
RamzesNL Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Opublikowano 24 Maja 2015 myślałem wrzucić je n a 2 ,3 tyg do boxa za niedługo będzie miejsce gdy zetnę Jacka ,ewentualnie 1 zostawić w boxie a 2 na balkon do pozostałych panienek zobaczy się może jeszcze do kupię jakieś ziarna, z polanką nie ma opcji w NL ciężko o takie miejsce tym bardziej w centrum dziś quick one wygrzebał się z ziemi, royal dwarf przed chwilą trafił do ziemi bo się nieco grzebał z kiełkowaniem, donice 10L ziemia pokon jakaś droższa niby dobra
Sasquatch Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Wiem jak to jest z tą Holandią. Na północy szczególnie ciężko o takie miejscówki Same szklarnie autostrady i miasteczka, ale jest "Wolność" Dobrze się zaopiekujesz to będą rosły
Recommended Posts