SmakMaroca999 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dokladnie glodna dziewczynka kwitnienie plus minimalnie azot i cos z magnezem z Monstera i akacza mogl byc ladny plon.
incognito Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 Dzień ... 67+/- Rośliny są w swojej końcowej fazie wzrostu, myślę że opóźnienie w ich kwitnięciu (55-65% brązowych włosków) spowodowane mogło być niedoborem nawozu i brakiem pełnego światła przez pewien czas. temperatura: 24-25 *C wilgotność: 50-55% Mały AK Duży AK Mass Monster #1 Tak myślę że niedługo czeka je kosa, na pewno AK... Jedno pytanie, mogę pod tym LED trzymać małe sadzonki automatów? peace
SmakMaroca999 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 ja po tym co widze to do kosy jeszcze sporo czasu.
Sasquatch Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Widać progres po zmianie oświetlenia, ale tak jak wyżej-do ścinki jeszcze trochę Sprawdzaj triochomy ziomek!
itaka Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Dokładnie jak Koledzy wyżej nie śpiesz się z kosą
Macky Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Przez to że nie miały odpowiedniego światła to kwitnienie dopiero się rozpoczyna
incognito Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Opublikowano 25 Maja 2015 Dzień 84 ścięte Mass Monster i mały AK, duży jeszcze posiedzi 2-3 dni, żeby dokończyć żywot. Reszta up jak zetne wsio heh
incognito Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 O tak ! W koncu koniec growloga Ogólnie rośliny urodzajne nie były w 100% jak oczekiwałem aczkolwiek jakość palenia z roślin od Holendra jest powalająca. Mass Monster#1 - Po wstępnym suszeniu wyszło 20+g, jak dosuszyła się bardziej wyszło jakieś 17g bardzo lekkiego, wydajnego palonka, o delikatnym zapachu i bardzo działającym haju na głowę hehe, pobudza wyobraźnie, świetnie słucha się muzy... przynajmniej mi Z małego AK wyszło 12g, z dużego 18g - jestem zadowlony, mocno śmierdzi, wbija w fotel, tak jak słyszałem opinie o AK47 - potwór - nasiona również od Holendra, każdemu polecam Na lewo MassMonster, na prawo zbiór z małego AK, fotka niżej, zbiór z dużego AK. Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za rady, pomoc, oraz zaglądanie do mojego grow W następnym podobny zestaw, AK47 + MassMonster, z tym że #2
Recommended Posts