incognito Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Witam Kolejny grow przede mna a raczej w trakcie, miałem się za to zabrać w sumie wcześniej, ale jakoś nie było czasu... Tak więc w moim Boxie DS 60 z CFL 250 W aktualnie znajdują się nowe panienki autoflow. Tym razem nasiona od holendra - AK47 - Mass Monster #1 w boxie nic się nie zmieniło: - żarówka 250W - kontrola wilgotności Hyundai oto fotki panienek na stan 1 dnia, a następne stan 24 dnień dodatkowo rośnie miętka, a tak do Mojito 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Fajny widok Lookam z ciekawością Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Elegancko, ładnie i zdrowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
incognito Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 no... przydał by się mały update, więc oto jest Pomidorki idą generalnie ostro w górę (w sumie na boki też ) przedstawiam stan na 28 dzień życia roślinek A tu topek Mass Monster'a Generalnie roślinka najwyższa ze wszystkich trzech, mam nadzieje że w fazie kwitnienia siatka wyrówna te rośliny, bo w sumie na chwile obecną nie wiem czy stosować jakiś trening etc... zakładając że miejsca w boxie nie jest za wiele... Jakieś porady na chwile obecną od bardziej doświadczonych growerów ? pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart85 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Czemu CFL, a nie HPS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
incognito Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Względy finansowe (nie miałem więcej na start boxa a cfl wychodził taniej) plus jak się okazało po odpaleniu boxa ciężko o utrzymanie odpowiedniej temperatury więc z HPS bym miał jeszcze większe problemy, myślę że w niedługim czasie chyba zainwestuje w jakiś LED panel, czas przejść w nowoczesność Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenmouse Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 czy ja tam widzę bazylię ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Zdrowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plantator Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Elo, Piknie i wogóle elegancko ?. Jest tam miejsce na jeszcze jedną☺ Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
incognito Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 czy ja tam widzę bazylię ? Czytamy kolego, nie tylko obrazki oglądamy Napisane jest że miętka Jest tam miejsce na jeszcze jedną☺ Niby jest, ale wtedy muszę wywalić nawilżacz, a donice wejdą na styk, więc jestem zmuszony do trzech... Pomidorki idą w górę, nie wiem czy stosować jakiś LST czy coś bo widzę że jedna z roślin na pewno będzie wyższa od pozostałych, myślicie że w dalszej fazie sama siateczka wystarczy żeby w miare wyrównać topy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts