incognito Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Witam Kolejny grow przede mna a raczej w trakcie, miałem się za to zabrać w sumie wcześniej, ale jakoś nie było czasu... Tak więc w moim Boxie DS 60 z CFL 250 W aktualnie znajdują się nowe panienki autoflow. Tym razem nasiona od holendra - AK47 - Mass Monster #1 w boxie nic się nie zmieniło: - żarówka 250W - kontrola wilgotności Hyundai oto fotki panienek na stan 1 dnia, a następne stan 24 dnień dodatkowo rośnie miętka, a tak do Mojito 1
incognito Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Opublikowano 28 Marca 2015 no... przydał by się mały update, więc oto jest Pomidorki idą generalnie ostro w górę (w sumie na boki też ) przedstawiam stan na 28 dzień życia roślinek A tu topek Mass Monster'a Generalnie roślinka najwyższa ze wszystkich trzech, mam nadzieje że w fazie kwitnienia siatka wyrówna te rośliny, bo w sumie na chwile obecną nie wiem czy stosować jakiś trening etc... zakładając że miejsca w boxie nie jest za wiele... Jakieś porady na chwile obecną od bardziej doświadczonych growerów ? pozdrawiam!
incognito Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Opublikowano 28 Marca 2015 Względy finansowe (nie miałem więcej na start boxa a cfl wychodził taniej) plus jak się okazało po odpaleniu boxa ciężko o utrzymanie odpowiedniej temperatury więc z HPS bym miał jeszcze większe problemy, myślę że w niedługim czasie chyba zainwestuje w jakiś LED panel, czas przejść w nowoczesność
Plantator Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Elo, Piknie i wogóle elegancko ?. Jest tam miejsce na jeszcze jedną☺ Pozdro
incognito Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 czy ja tam widzę bazylię ? Czytamy kolego, nie tylko obrazki oglądamy Napisane jest że miętka Jest tam miejsce na jeszcze jedną☺ Niby jest, ale wtedy muszę wywalić nawilżacz, a donice wejdą na styk, więc jestem zmuszony do trzech... Pomidorki idą w górę, nie wiem czy stosować jakiś LST czy coś bo widzę że jedna z roślin na pewno będzie wyższa od pozostałych, myślicie że w dalszej fazie sama siateczka wystarczy żeby w miare wyrównać topy?
Recommended Posts