Plantator Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Opublikowano 31 Maja 2015 Wczoraj dziewuchy dostały 10ml/10l enzym+ i 10ml/10l Humic Blast ma to na celu przygotowanie ziemi do ponownego użycia?.Powtórka za kilka dni bo mają apetyt jakby był to ich ostatni tydzień życia, czyżby widizały jak kose ostrzyłem☺. Pozdrawiam
Scooby-Doo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Coś musiały przeczuwać chcą jeszcze troszkę spoochnąć , żeby wynagrodzić Ci dobry grow
Plantator Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Chyba masz racje Scorp rośliny oddadzą wszystko z bonusem jak się o nie dba.? Dzięki za dobre słowo.
Plantator Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 Witam Panów i Panie na małym ? 23/57 za 2 dni kosa☺. Pomidorki ostatni kilka dni bez wody są i tak już do końca?. Oto kilka zdjęci tych lepszych postaram się zrobić tuż przed kosą. Pozdro 1
Scooby-Doo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 No Plantator rewelka ! W Twoim przypadku łakomczuch nie zdążył by się dobrze rozkręcić Gratki i czekam na kose
Plantator Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 Nie miał szans już na starcie??, dzięki Scorp? dzisiaj zaczęła sie noc dla nich aż dościnki. Pozdro?
Plantator Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dzięki Anonymous?,dzisiaj patrzyłem na nie i są masakrycznie obklejone w tej ciemni?. Pozdro?
Plantator Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2015 Siemanko , 2 dni temu stała się tragedija?, wszystko poszło pod kose☺. Nie wiem ile i czego było mokrego podam tylko wynik suchego jak bedzie już gotowe. Zmęczenie moje nie znało granic po tej kosie. Oto zdjęcie całości. Pozdro ide odpoczywać. 2
Recommended Posts