Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

100 cm to jest znacznie za mało. Jak chcesz robić LST to już bo  poźniej nie nagniesz szczytu do ziemi. Rośliny od lampy powinny być 30cm oddalone więc sam rozumiesz.

Opublikowano

Siema. Temat nie wygasl. Przesuszyłem roślinki przez ostatnie dwa dni. Dzisiaj dostałem paczke z biobizzem. Zrobiłem Lst i podlałem panienki pierwszą dawką bloom i top max po 2ml. W boxie zrobiło się gęsto jak cholera. Mam problemy z komputerem. Jak to ogarne wrzucę fotki

Opublikowano

Fotek na razie nie będzie. Komputer padł i jak na razie dostęp do internetu mam jedynie na telefonie. Zdjęcia będę robił na bieżąco i jak ogarne komputer wszystko wrzuce oraz zdam raport :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Grow działa nie poleciałem w kulki.

Tylko komputer padł i się nie podniósł :/

Wiecie, czy można dodać fotki na Windows Phone 8.1? Bo w tej chwili tylko taki system posiadam :D

Planciki robią się coraz grubsze. Chyba jedyna panienka,która cieszy oko gdy tyje :D

Właśnie skonsumowałem sampelka, który od wczoraj wisiał w szafie w ciemności a dzisiaj został dosuszony na grzejniku. Juz mi się podoba. Po ponad cztero miesięcznej przerwie robi robotę. Niedługo pierwsza kosa, curring i ogień.

Myślę juz o #OuT2k15

Pozdro ziomy

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+