Sasquatch Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 RoadRunnera słabo ogoliłem bo miał strasznie oszronione przytopowe ale TD i AK były dobrze otrymowane. Jeszcze przed włożeniem do słoików powycinam te listki które będą wydawały się zbędne i będzie git. Z poprzednich krzaków oszronione listki brałam jako wypełniacz do Jointów Jeszcze 3 DNI do CHEESA Dziękuję za komentarze
Scooby-Doo Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 @Sasquatch szykuj się do regularnie spoochniętych oczu
bart85 Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Dokladnie bedzie co jarac, a oszronione przytopowe sa dobre na maslo
Sasquatch Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Opublikowano 20 Maja 2015 Scrop taka poprawka mała. Pierwszego krzaczka ściąłem wg. GrowLoga ok. 20 kwietnia-to był AK47. Strasznie szybko się skończył. Później przyszedł czas na TD#1 z którego został mi ostatni topek Sam szczyt RR jeszcze ze dwa dni w szafie i zmiana z Cheesem. Na koniec zostanie TD#2, który wystartował z 14dniowym opóźnieniem i myślę, że właśnie tyle czasu będzie potrzebował na dojście po ścince Serka. Te spuchnięte oczy to ja mam od dłuższego czasu. Ale nie śpimy i nie zamulamy bo cały czas pracujemy. Oczywiście nad następną partią. bart85 niestety nie mam jak zrobić na razie masła. Brak czasu, ale kiedyś spróbuje na stówe. W Niderlandach jak siedziałem jadłem ciasteczka z Haszem. Chyba po Euro albo 1,5. Na początku myśleliśmy że nie kopią to ja zjadłem chyba z 4 albo 5 kumpel ze 3 bo oczywiście wzieliśmy hurtem po takiej cenie. Okazało się że one właśnie tak kopnęły, że na początku strasznie czas nam zwolnił a my jeszcze dojebaliśmy i zapaliliśmy lolka. Kumulacja była taka, że zasnąłem, ziomek jeszcze chwile na konsoli popykał w GTA i też odpadł. Ale faza była dobra śmiesznie się w GTA grało I oczywiście o gastro nie można zapomnieć. Jadłem na gastro cheesburgery z mikrofali, a tak mi smakowały, że nie dała się tego opisać Polecam ciasteczka czy jaką inną formę jedzenia marichuany. W sumie to polecam ogólnie marichuane i konopie palenie i jedzenie i wszystko. Jeszcze raz wszystkim komentującym chciałbym podziękować za śledzenie fotorelacji. Piona!
Sasquatch Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 Siema. Wczoraj miała być kosa Cheesa, ale po oględzinach stwierdziłem, że jeszcze parę dni życia mu nie zaszkodzi. Ścinka wstrzymana do odwołania Za to RR już w słoiczku. Tym samym stwierdziłem, że podrzucę wam kilka fotek. Susz RR Ser ThinkDifferent #2 W sumie trochę tych fotek wyszło.
Sasquatch Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 Witam ponownie. Grobowa cisza zapadła na moim GrowLogu. Trzeba rozruszać towarzystwo więc wrzucam UP'ka Myślę, że za dwa dni Cheesa. Nie wypuszcza już nowych pistli a topy przestały puchnąć. Triochomy w większości mleczne ale bursztynowe też się znajdą. ThinkDifferent ruszył z kopyta. Topy coraz grubsze i cały czas wypuszcza nowe białe pistle. Triochomy mleczno-przezroczyste. Wypuszcza fajne ogonki na szczytach topów. Kiedyś o tym czytałem i to się nazywa chyba lisi ogon czy jakoś tak, ale mogę się mylić. Jak ktoś kojarzy co to jest to proszę o sprostowanie. CHEES XXL Trawkowa galeria obróciła niektóre moje fotki więc sobie monitor przekręćcie czy cos THINK DIFFERENT I te ogonki Główny topek. Obrócony. Nie dało się tego naprawić, ale ogonek chyba widać Bliźniaki czyli dwa szczyty z jednego topka I na koniec fajna fotka jednego fioletowego płatka (? jak to się konkretnie nazywa) z topka RR. Na fotce średnio fioletowy wyszedł. To tyle na dzisiaj. Czasem napiszcie coś żebym nie zaspamował sobie GrowLoga. Pozdro!
Scooby-Doo Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 No dobra ja napisze.... Ten płatek to Calyx , tak to się ładnie nazywa......a tak wogóle to co tu pisać Panie Yeti*- patrz. Sasquatch ....wszystko miodzio. Zazdroszcze , bo prawdziwy temat nie wiem kiedy skosztuje
Sasquatch Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 Dzięki za objaśnienie, zapamiętam Zapraszam, chętnie się podzielę. Póki jest bo znika jak świeże bułeczki EDIT: A na umilenie wieczoru nuta numer 1 na mojej konopnej liście przebojów UWAGA! PRZE WŁĄCZENIEM NABIĆ BONGOSA LUB SKRĘCIĆ LOLKA I ODPALIĆ W HD! Najpiękniejszy teledysk na świecie
Recommended Posts