Sasquatch Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 Pewnie, że smaczne bo oczywiście BIO Dzisiaj sprawdzałem triochomy i zdecydowałem, że jak jutro dam radę przed robotą wstać to zetnę RoadRunnera a za parę dni Serka. Jak chcecie to mogę wrzucić jakieś fotki przed ścinką, bo przy sprawdzaniu kolorów zrobiłem parę moim zdaniem fajnych fotek. Tylko dajcie znać że ktoś tu jeszcze zagląda. Szykujemy się na
Oleksy puff Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Dawaj te fotki:-) Bardzo ciekawy GrowLog;-) Gratuluję
greenmouse Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 jak to mówią "jedziesz andrzej" czyli wrzucaj foty i się nie kryguj "czy ktoś tu"
Sasquatch Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Opublikowano 18 Maja 2015 Dzięki wam odzyskałem wiarę w mój GL. Ostatni up przed ścinką RR i może Cheesa. Temperatura panująca w boxie wacha się między 27 a 32 stopniami zależnie od temperatury na zewnątrz. Tydzień temu przez przypadek oderwałem małego niedoświetlonego topka z RR i podsuszyłem go w szafie przez 4 dni. Przedwczoraj skruszyłem tego topka dodałem trochę suszu z TD i nabiłem bongo. Ogromna moc w paleniu tym tkwi zaprawdę powiadam wam. Nie mogłem utrzymać równowagi przez moment jak z krzesła wstałem Jak już złapałem równowagę stwierdziłem że nie chce mi się stać, więc poszedłem się położyć. Dopiero później nabrałem ochoty do działania i poszedłem na spacer . Ale faza piękna była. Jak ktoś szuka dobrej medycznej odmieny RoadRunner 2 od DinaFem to jest to czego szukacie Lecimy z fotkami: Ta fotka bardzo mi się podoba: EDIT: Zapomniałem dodać, że nie chciało mi się wcześniej wstać żeby ściąć RR'a, więc jeszcze żyje. Dzisiaj wieczorem może go zetnę
Sasquatch Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 Sorki, że post pod postem. RoadRunner trafił wczoraj w nocy pod skalpel. Nie wyszło za dużo, ale będzie pyszne. Za 4dni Chees też doczeka się Pozdrawiam wszystkich śledzących fotorelacje 1
Scooby-Doo Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 RoadRunner wydaje się ciekawy. Sam się nad nim zastanawiałem przez pewien czas Gratki i Smacznego
greenmouse Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 zaprawdę powiadam Ci- zacnie to wygląda
bart85 Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Trochę słabo trymujesz jak na moj gust, a ogolnie gitara gra
Recommended Posts