Sasquatch Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Śmieszna ta purpurowa łodyga Co do cięcia- jak wyżej
SmakMaroca999 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 ta z purpurowa lodyga juz byla na ostrej agoni fest zblokowana ale do konca dotrwales i to sie liczy zycze smacznego
greenmouse Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Po pierwsze: OGŁOSZENIE PARAFIALNE Do następnego trymowania szukam bandy elfów świętego Mikołaja, gdyż albowiem bo i ponieważ moje biedne palce są całe w bąblach. No i śmiesznostki, ciekawostki. Ta z purpurową łodygą dała 2gi co do wielkości plon Ogółem: dwie roślinki (w tym purpurowa) miały mega zwarte szczyty. Mam wrażenie, że pozostałe dwie można było jeszcze kilka dni przetrzymać- topy luźne, olbrzymia ilość pączków. I po kolei mokrego stuffu bez gałązek i popcornu zdechlaczek vel purpurowa: 115,3g karzełek: 113,2g panna nr 3: 109g panna nr 4: 122,2g łącznie: 459,7g Aktualnie topki idą wędrować się suszyć na firankę. I teraz pytanie: jako, że są bez gałązek jak poznać, że są wystarczająco podsuszone, żeby je przerzucić do słoików? 1
Ambasadorka Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Podsuszonych nie umieszczaj w słoikach, musza być wysuszone by nie spleśniały. Smacznego
greenmouse Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 No to wiem pytanie jak poznać, że już czas na słoiki ?
Sasquatch Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Moim zdaniem najlepszy sposób to samemu ocenić. Skrusz kawałek topa. Jak nie będzie chciał się kruszyć to jeszcze nie pora. Jak będzie się dobrze kruszył to można pakować. Tylko nie może się kruszyć na wiór Ja tak robię i chyba działa 2
Kangurek Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Elegancko, piknie, rewelacja Powinno wyjść 1GRAM NA 1 WATT
Recommended Posts